Adana’da ‘Aksa Tufanı’na Destek Mitingi düzenlendi

Adana’da ‘Aksa Tufanı’na Destek Mitingi düzenlendi

Peygamber Sevdalıları Vakfı Adana Temsilciliği, Filistin direnişine destek mitingi düzenledi. Sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcilerinin de katıldığı destek mitinginde, İsrail’in saldırıları kınandı.


Adana’da ‘Aksa Tufanı’na Destek Mitingi düzenlendi

MEHMET AKİF ORTAÇ - Merkez Park’ta düzenlenen mitingde konuşan Adana Sivil İnisiyatif Meclisi (ASİM) Başkanı Mahmut Eraslan, ‘’İsrail, iki haftadır Gazze’yi havadan, karadan ve denizden vuruyor. ABD, terör devletini desteklerken maalesef sınırda darbeci Sisi sessiz kalıyor, kapıları açmıyor. İşbirlikçi kukla Mahmut Abbas gösteriye katılan kardeşlerini, 50 kişiyi tutukluyor. Ürdün Kralı II. Abdullah, Filistinlileri ülkesine almayacağını söylüyor. Dünyanın sadece batısında değil, doğusunda da çıldırtan bir suskunluk, sessizlik var. Yazıklar olsun, duymadılar, duymak istemediler, kulaklarını tıkadılar’’ dedi.



‘’FİLİSTİN’DEN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ’’

Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı Danışma Kurulu Başkanı Dr. Abdülaziz Kıranşal ise, ‘’Filistin'imizden asla vazgeçmeyeceğiz, Kudüs'ümüzden asla vazgeçmeyeceğiz, Mescid-i Aksa'mızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Bugün bizi bu meydanda tutan ne şu sınırlardır ne tel örgülerdir ne de hudutlardır. Bugün eğer Müslüman halklar olarak halen bu meydanlarda duruyorsak İslam ülkelerinin liderlerinin bir şey yapabileceğine dair içimizde küçücük de olsa bir umut kırıntısının bulunmasıdır. Allah şahit olsun ki eğer bu umut kırıntısı da tükenirse yeryüzündeki Müslüman halklar ne sınır tanırlar ne hudut tanırlar ne de kanun tanırlar. Geride ne İsrail kalır ne de Tel Aviv kalır’’ diye konuştu.



‘’BU SİYONİST ÇETEYİ DURDURMALIYIZ’’

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman Milletvekili Serkan Ramanlı da ‘’Siyonist işgal rejimi bizim dağınıklığımızdan güç alıyor. Siyonizm bizim birlik olmamamızdan güç alıyor. Bizler dâhili bütün ihtilaflarımızı bir tarafa bırakarak, insanlığa savaş açmış bu Siyonist çetenin barbarlığını durdurmak için belki kıtalar arası füzelere sahip değiliz, belki balistik füzelerimiz yok. Denizaltılarımız ya da uçak gemilerimiz yok ama bizim Rabbimiz var, her şeye kadir olan bir Rabbimiz var. Allah’ım bu şuurdan mahrum bırakma, Filistin’le atan bu kalbimizi, zafere kadar durdurma’’ ifadelerini kullandı.


 

DİĞER HABERLER