Emekli Polis Ziya Ayaz'ın Cenaze Töreni

Adana’da emekli polis Ziya Ayaz toprağa verildi

Adana'da 71 yaşında hayatını kaybeden emekli koruma polisi Ziya Ayaz, Kozan ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle defnedildi.

Adana’da emekli polis Ziya Ayaz toprağa verildi

Adana'da 71 yaşında hayatını kaybeden emekli koruma polisi Ziya Ayaz, Kozan ilçesinde düzenlenen cenaze töreniyle defnedildi. Bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören Ayaz, tedavi sürecinin ardından evinde vefat etti.

Ayaz’ın cenazesi, Kozan Asri Mezarlığı’na götürülerek burada toprağa verildi. Cenaze törenine, Ayaz’ın ailesi, yakınları ve eski Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende, Öztürk, Ayaz’ın 15 yıl boyunca Turgut Özal’ın koruma polisliğini üstlendiğini ve 1988’deki suikast girişiminde saldırganı etkisiz hale getirerek büyük bir kahramanlık gösterdiğini belirtti. Öztürk, “O sıradan bir polis değildi, Allah rahmet eylesin” dedi.

Kılınan cenaze namazının ardından Ziya Ayaz’ın naaşı son yolculuğuna uğurlandı.

 

Etiketler:
Ziya AyazEmekli PolisCenaze TöreniKozanAkciğer Kanseri

DİĞER HABERLER