Polisi Arayıp Beni Öldürmeye Geldi Demiş

Adana'da eski eşe pompalı tüfekle saldırı!

Adana’da eski eşine pompalı tüfekle saldırdı. Oktay Demiröz’ün duruşmasında şok iddialar yer aldı.

Adana'da eski eşe pompalı tüfekle saldırı!

Adana'da, 16 Şubat’ta eski eşi N.K.’ye pompalı tüfekle saldırarak ağır yaralayan Oktay Demiröz’ün (35) duruşması, şok edici detaylar ve çelişkili ifadelerle gündeme geldi. Demiröz’ün, eski eşine yönelik saldırısı ve ardından yaşanan gelişmeler, mahkemede de geniş yankı buldu.

İddiaya göre, Oktay Demiröz, boşandıktan sonra kıskançlık duygularıyla hareket ederek, 16 Şubat’ta eski eşinin çalıştığı iş yerine pompalı tüfekle baskın düzenledi. İş yerinde çalışanların korkarak kaçtığı, N.K.’nin ise masanın altına saklandığı belirtiliyor. Demiröz, iş yerindeki odaları tek tek kontrol ederek, masanın altında saklanan N.K.’ye dizlerine üç el ateş etti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı ve saldırı sonrası N.K. hastaneye kaldırıldı.

Oktay Demiröz, Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada, eski eşini öldürme kastının olmadığını öne sürdü. Demiröz, savunmasında, olaydan bir gün önce kızlarına eve gelen kişileri sorduğunu ve büyük kızının annesinin arkadaşının evde olduğunu söylediğini belirtti. Kızının bu durumu korktuğu için anlatmadığını öne süren Demiröz, bu bilgiyi öğrendikten sonra silahını alarak eski eşinin iş yerine gittiğini ifade etti.

Demiröz, olayın ardından, N.K.’nin masanın altında saklanmasıyla ilgili olarak, "Masanın altından çık" diye bağırdığını, N.K.’nin çıktığında 'Yapma konuşalım' dediğini ancak konuşacak bir şey kalmadığını söyledi. Demiröz, ardından ayağına ateş ettiğini ve daha sonra iş yerindekilerin kaçmasıyla birlikte tetiğe bastığını savundu.


N.K., Oktay Demiröz’ün şiddet ve hakaret içerikli davranışları nedeniyle uzun süre mağdur olduğunu ifade etti. Olaydan bir gün önce Demiröz’ün kızını dövüp tüfeği doldurduğunu ve kendisinden bilgi almaya çalıştığını belirtti. N.K., Demiröz’ün iş yerine geldiğini görünce kaçtığını, masanın altına saklanıp KADES ve polis çağrısı yaptığını, ancak Demiröz’ün saklandığı yerden çıkartıp üzerine ateş açtığını anlattı.

Mahkeme heyeti, Oktay Demiröz’ün tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin tamamlanması için erteledi. Duruşma, N.K.’nin yaşadığı şiddet olaylarının ve Demiröz’ün davranışlarının detaylı olarak incelenmesine devam edecek.


 

Etiketler:
Adana HaberAdana Son DakikaGazetteKades

DİĞER HABERLER

Adana’da feci kaza
Adana’da feci kaza
5 Aralık 2025 Cuma
Karabük’te öğrenci ölü bulundu
Karabük’te öğrenci ölü bulundu
3 Aralık 2025 Çarşamba
Edirne’de FETÖ operasyonu
Edirne’de FETÖ operasyonu
3 Aralık 2025 Çarşamba
Kozan’da iki araç çarpıştı
Kozan’da iki araç çarpıştı
29 Kasım 2025 Cumartesi
Adana’da Restoran Cinayeti
Adana’da Restoran Cinayeti
29 Kasım 2025 Cumartesi
TBMM başkanı adana’da
TBMM başkanı adana’da
28 Kasım 2025 Cuma