31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde CHP’den Ceyhan’a belediye başkanı seçilen Kadir Aydar, söz verdiği vaatleri arasındaki ‘Kent Meydanı’nı yapmak için ilk kepçeyi kendisi vurdu.
Aydar ve beraberindeki CHP heyeti Ceyhan Adliyesi’nde düzenlenen mazbata teslim töreninin ardından vatandaşların katıldığı bir grup ile birlikte belediye binasına yürüdü. Burada kısa bir konuşma yapan Aydar destek gösterisinde bulunan vatandaşlara teşekkür etti.
Aydar, başkanlık makamına geçmeden önce atıl vaziyette bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne gitti. Burada yıkım için bekleyen iş makinesine binen Aydar, kötü görüntü ve kötü kokuya neden olan İnönü Bulvarı’ndaki binaya ilk kepçeyi kendisi vurarak ‘Kent Meydanı’ için yıkımı başlattı.
Ceyhan Belediye Başkanı Aydar, 6 ay içerisinde kent meydanının biteceği sözünü verdi.