Baran ve Ayten ailelerinin mutlu günü

Baran ve Ayten ailelerinin mutlu günü

Adana’nın gözde güzellik merkezi Çağla Güzellik Merkezi’nin başarılı personeli Sibel Baran, gönlüğünü kaptırdığı Aytunç Ayten ile bir ömür boyu mutluluğa, düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle adım attı. 


Baran ve Ayten ailelerinin mutlu günü

Meridyen Düğün Salonu’nda geçtiğimiz günlerde yapılan düğün törenine başta genç çiftin aileleri olmak üzere, akrabaları, dostları ve yakınları, bu mutlu güne ortak oldular.  

Adanalı kadınların uğrak mekanlarından olan ve işletmeciliğini Tülay- Ali Bolat çifti, başarılı personeli Sibel ve hayat arkadaşı Aytunç Ayten’i mutlu günlerinde bir an olsun yalnız bırakmadı. 

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çift, akraba ve dostlarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar güzel bir eğlence fırsatı buldular. 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER

Bu avcı ava kitapla gidiyor
Bu avcı ava kitapla gidiyor
21 Ocak 2026 Çarşamba