Barkal-Yeşiloba’da başkan değişmedi

Barkal-Yeşiloba’da başkan değişmedi

Adana ESOB’a bağlı Adana Minibüsçüler Esnaf Odası’na kayıtlı S. S.15 No’lu Barkal - Yeşiloba Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu ve Denetim Kurulu Seçimi yapıldı.  Ortaklardan tam destek alan Başkan Kazım Başlı güven tazeledi. 

Barkal-Yeşiloba’da başkan değişmedi

Kooperatif tesislerinde, ESOB Başkan Vekili ve Adana Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek’in divan başkanlığında, Hüseyin Tufan Özbek ve Ali Kurt’un divan başkan yardımcılığında gerçekleştirilen genel kurul,   Bakanlık Temsilcileri’nin salonda yeterli çoğunluk bulunduğu yolundaki oluru ile başladı.
Gündem gereği saygı duruşu yapıldıktan sonra startı verilen genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporunu kooperatif muhasebecisi okurken,  yasal olarak her yıl yapılması gereken genel kurulda, üyelere bir yılda neler yapıldığını anlatıp, yönetim kurulunun da kooperatif içerisinde iç huzuru sağlamak, çalışma düzenini sürekli takip edip, çalışanlar arasında birlik ve beraberliği daha da güçlendirmek için çalıştığını söyledi.
Denetim kurulu faaliyet raporu ve bilanço ile üyelik aidatları da görüşülerek, oylamaya sonuldu. Ortaklar, tüm gündem maddelerini oylarıyla onayladı. Ardından, Ahmet Güzel, Mesut Yağmurcu, Selahattin Kızılakçe’den oluşan denetim kurulu listesi oylamaya sunuldu, oy birliğiyle kabul edildi. Böylece, denetim kurulu bir yıllığına yeniden seçilmiş oldu.
Divan Başkanı Nihat Sözütek, ortaklara genel kurulda onaylanan ilgili maddelere herhangi bir itiraz olup olmadığını sordu, itiraz olmayınca, seçimin tamamlandığını belirterek, “Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Sözütek, Başkan Kamil Başlı, 2.Başkan Hasan Acar ile Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Kargılı, Ayhan Eryılmaz, Musa Göçer, Şemşettin Özdemir, Kemal Kale, Ramazan Cerel, Murat Burunday’dan oluşan yönetim kurulu ile denetim kurulu üyelerine tebrik etti. Sözütek, yönetim ve denetim kurulu üyeleri ile çekilen hatıra fotoğrafı sonrası kooperatiften ayrıldı. 

 

DİĞER HABERLER