MUSTAFA ELİTAŞ: 31 MARTTA SANDIKLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR ÇIKACAĞIZ
AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Serinevler Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda, 30. büyükşehir aday tanıtım etkinliğini Adana'da gerçekleştirdiklerini söyledi.
Cuma ve cumartesi günleri 51 ilin belediye başkan adaylarını vatandaşlarla tanıştıracaklarını aktaran Elitaş, sürecin vatana millete hayırlı olmasını diledi.

Elitaş, yarın MHP'nin kuruluşunun 55. yıl dönümü olduğunu anımsatarak, "Milliyetçi Hareket Partisinin 55. Yıldönümünü kutlarım. Nice 55 yıllara gelmesini diliyorum. İnsana hizmet etmenin en iyi yolu siyasettir" dedi ve sözlerine şöyle devam etti:
"Türkiye Büyük Millet Meclisi duvarında yazar; 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.' Türkiye Cumhuriyeti, çok partili siyasi hayata 1946 yılında başladı. Millet iradesi ilk kez sandıklara yansıdı. Bu ülkenin geleceğini düşünmeyenler darbe yaptılar. 28 Şubatı getirdiler. En son 3 Kasım 2002'de yine milletin iradesiyle, büyük bir çoğunlukla AK Parti iktidara geldi. 5 yıllık sürede yaptığımız icraatlar birilerini yine rahatsız etti.
Türkiye'yi bulunduğu coğrafyada lider ülke haline getiren, edilgen bir ülke olmaktan, 'Baş üstüne' diyen bir ülke olmaktan çıkarıp etken bir ülke konuma getiren AK Parti iktidarından rahatsız olanlar, Cumhurbaşkanı'nı bize seçtirmediler. 15 Temmuz 2016'da başlayan AK Parti - MHP ittifakının bugüne kadar devam ettiğini belirten Elitaş, "Hiçbir menfaat ilişkisi olmadan, hiçbir koltuk sevdası bulunmadan, sadece ülkenin bekası, devletin birliği ve bütünlüğü, bulunduğumuz coğrafyada güçlü bir ülke olabilmek için 8 yıldır ittifakımız devam ediyor ve dünyaya da örnek olacaktır. 2024 yılının 31 Mart seçimine giderken 16 sandıkta da gümbür gümbür çıkacağız.''

ÖMER ÇELİK: CUMHUR İTTİFAKI BERABER DİMDİK YÜRÜYECEK
Yoğun katılımla gerçekleşen aday tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "15 Temmuz gecesi FETÖ Terör Örgütü, milletin bağımsızlığını çalmak için harekete geçtiğinde direnen irade, bugün yine egemenliğin kayıtsız şartsız olduğunu bilen iradenin yani milletin yanındadır" dedi.

"Tek vatan tek millet tek bayrak tek devlet ilkesinde ilerleyeceğiz" diyen Çelik, "CHP Genel Başkanı gitti yerine yeni genel başkanları geldi. Fakat yine teröre yanaşık düzen devam etti. İttifaklarını sürdürmek için her şeyi yapıyorlar. Ancak biz onlara karşı Cumhur İttifakı olarak beraber dimdik yürüyeceğiz. Genel seçimlerdeki zaferimizi yerel seçimlerde de göstereceğiz. Yerel seçimlerde daha büyük bir başarı göstereceğiz. 31 Mart gecesi AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını ve 15 İlçe Başkanlığının alındığı müjdesini vereceğiz. 31 Mart gecesi MHP Lideri Devlet Bahçeli Bey'e de Adana Büyükşehir Belediyesi ve 15 İlçenin alındığı müjdesini vereceğiz. Her türlü şer şebekesine karşı dimdik yürüyoruz. Bundan sonra da Cumhur İttifakı birliğinin ne kadar önemli olduğunu gördük. Bunların karşısında durmanın adı Cumhur ittifakıdır. Aynı Seyhan ve Ceyhan Nehirlerinin Çukurova'yı suladığı gibi Cumhur İttifakı da temiz siyaset yapacaktır. Hiç kimse yürümese bile biz yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

MUHARREM VARLI: ADANA'NIN ANAHTARINI TESLİM ETMEK İÇİN SÖZ VERDİM
MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı da, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Devlet Bahçeli'ye 1 Nisan'da Adana'nın anahtarlarını teslim etmek için söz verdim. İnşallah anahtarları teslim etmek için hazırız. İnanıyoruz ve kazanacağız" şeklinde konuştu.

OZAN GÜLAÇTI: ADANA 31 MARTTA ESİR OLDUĞU PRANGAYI KIRACAK
AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ise, "31 Mart bizim için hangi yöne gideceğimizin tercih günü olacaktır. 31 Martta ya küresel reformlarla tanışacağımız bir dönem yaşayacağız, ya da 5 yıllık kendi dönemlerindeki basiretsiz bir dönemi daha yaşayacağız. Ben inanıyorum ki Adana 31 Mart sonrası esir olduğu prangaları kıracaktır" diye konuştu.
Cumhur İttifakı'nın Adana İlçe Belediye Başkan Adayları şöyle:
Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu (AK Parti)
Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar (AK Parti)
Ceyhan Belediye Başkan Adayı Erol Kahraman (AK Parti)
Aladağ Belediye Başkan Adayı Mustafa Akgedik (AK Parti)
Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı Ekrem Keçe (AK Parti)
Pozantı Belediye Başkan Adayı Ali Avan (MHP)
Feke Belediye Başkan
Adayı Ahmet Şener (MHP)
Sarıçam Belediye Başkan Adayı Bilal Uludağ (MHP)
Yumurtalık Belediye Başkan Adayı Aydın Kütükoğlu (MHP)
Karaisali Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek
Çukurova Belediye
Başkan Adayı Firdevs Cingözler (MHP)
Kozan Belediye Başkan
Adayı Mustafa Atlı (MHP)
Karataş Belediye Başkan
Adayı Necip Topuz (MHP)
İmamoğlu Belediye
Başkan Adayı Mehmet Aydın Kangur (MHP)
Saimbeyli Belediye
Başkan Adayı Vedat Cengiz (MHP)
Etiketler:
adana ak parti adaylar