Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız ziyaretten memnuniyetini dile getirerek “Adana Bölge İletişim Kurumu olarak Yerel ve Ulusal Medyadan yakından takip ettiğimiz DAİMFED’ in özellikle sosyal projelerdeki katkılarını, başarılarını biliyoruz. Bizde kurum olarak her türlü desteğe katkıya hazırız.” dedi.
Yalınız açıklamasına şöyle devam etti:
“Bizler İletişim Başkanlığı olarak öncelikli hedefimiz, Ulusal ve uluslararası kamuoyları, karar alıcı aktörler ve medya ile derinlikli ve çok yönlü ilişkiler geliştirmek; iletişimin tüm araç ve yöntemleri ile Türkiye’nin her alanda nitelikli temsilini sağlamak ve bu doğrultuda ‘Türkiye markasını güçlendirmek’. Devletimizin tüm kurumlarını kapsayıcı, ortak dil anlayışını merkezine alan, ulusal ve uluslararası düzeyde bütünlüklü bir iletişim stratejisi oluşturmak ve iş süreçlerini bu temelde yürütmek. Türkiye’nin politikalarını, uygulamalarını ve yaklaşımlarını planlı, sürekli ve etkin bir biçimde kamuoylarına ve muhataplarına aktarmak ve farkındalık yaratmak. Millet-devlet iletişiminin etkin yönetimi için gerekli çalışma ve düzenlemeleri yapmak ve yürütmektir.”
“İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürlüğünün çalışmalarını özellikle yakın zamanda gerçekleşen Dron Eğitimi ve ilgi önem olarak bizlerin ve vatandaşlarımızın dikkatini çekti.” diyen DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu şunları söyledi:
“Ülkemizde yaşanan sosyal, bir takım yazılı, görsel medyadaki kirliliği engel olacak dezenformasyon yasasını önemsiyoruz. Bu doğrultuda oluşan oto kontrol vatanımız hayrına gelişmedir. Türkiye hakkındaki propaganda faaliyetlerini takip etmek, değerlendirmek ve bunlara karşı sorumlu kamu kurumları ile iş birliği yapmak, gerekli tedbirleri alma görevi olan İletişim Başkanlığı Bölge Müdürlüğümüze bizde DAİMFED olarak iş birliğine ve desteğe hazırız.”
Etiketler:
DAİMFED