Narin Güran Davasında HTS Kayıtları İncelendi

Diyarbakır'da 8 Yaşındaki Narin Güran Cinayetinde Sanıkların HTS Kayıtları İncelendi

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesine ilişkin tutuklu 4 sanığın yargılanacağı davada, cinayetin işlendiği günkü HTS kayıtları incelendi.

Diyarbakır'da 8 Yaşındaki Narin Güran Cinayetinde Sanıkların HTS Kayıtları İncelendi

Bağlar ilçesindeki Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve 8 Eylül'de cesedi bulunan Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili olarak tutuklanan amca Salim, anne Yüksel, ağabey Enes Güran ve komşuları Nevzat Bahtiyar hakkında Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı.

Sanıkların, "İştirak halinde çocuğa karşı kasten öldürme" suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanacağı davada, üç bilirkişi tarafından hazırlanan rapor yer aldı. Rapora göre, sanıkların 21 Ağustos'ta 14.28'den itibaren Tavşantepe Mahallesi'nde tespit edildikleri kaydedildi.

Raporda, Narin Güran'ın cesedinin bulunduğu yer ve çevresindeki ana baz ve yan bazların belirlendiği, ayrıca Salim Güran ile Nevzat Bahtiyar'ın 15.10 ile 15.40 arasında bir arada oldukları ifade edildi. Salim Güran’ın 22.47 ile 22.55 arasında Narin'in cesedinin gizlendiği yerde olduğu tespit edildi.

Sanıkların HTS kayıtlarına göre, cinayet günü ve öncesinde birlikte hareket ettikleri değerlendirildi. Davanın devamında bu bilgiler ışığında delillerin ve tanık ifadelerinin incelenmesi bekleniyor.

 

 

Etiketler:
NARİNCİNAYETDİYARBAKIR

DİĞER HABERLER

Adana
Adana'da orman yangını çıktı
23 Haziran 2025 Pazartesi
Çukurova üniversitesinde toplantı
Çukurova üniversitesinde toplantı
23 Haziran 2025 Pazartesi
ASKİ’den kamuoyuna duyuru
ASKİ’den kamuoyuna duyuru
19 Haziran 2025 Perşembe
Erdoğan
Erdoğan'la Aliyev Kahramanmaraş'ta
19 Haziran 2025 Perşembe
ASM Çalışanları yalnız değildir
ASM Çalışanları yalnız değildir
16 Haziran 2025 Pazartesi