Huzurevinde Bıçaklı Saldırı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Halil Akyüz Huzurevi'nde yaşanan trajik bir olayda, 65 yaşındaki İ.S. adlı bir kişi, dün gece aralarında daha önce yaşanan bir tartışmanın etkisiyle bazı huzurevi sakinlerine bıçakla saldırdı.

Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

Olayda Selçuk Goncegül (73) ve Ali Serdar Batır (66) hayatını kaybederken, A.Ö. (74) ise yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Goncegül ve Batır'ın hayatlarını kaybettiğini belirledi. Yaralı A.Ö. ise hastanede tedavi altına alındı. İ.S., olayın ardından kaçtı ancak sabaha karşı Atatürk Caddesi'nde yürürken polis tarafından gözaltına alındı.
Cenazeler, polis incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Yaklaşık 5 yıldır huzurevinde kalan İ.S'nin, çeşitli şikayetler nedeniyle huzurevinden çıkışının yapılmasına karar verildiği, şüphelinin olaydan önce çıkış yapmak üzere eşyalarını topladığı öğrenildi.

 

 

 

DİĞER HABERLER

9 ilde 343 şüpheli yakalandı
9 ilde 343 şüpheli yakalandı
22 Mart 2025 Cumartesi
2 Genci bıçakla öldürdü
2 Genci bıçakla öldürdü
13 Mart 2025 Perşembe
Dolandırıcıya 5 yıl ceza
Dolandırıcıya 5 yıl ceza
13 Mart 2025 Perşembe
Kayseri
Kayseri'de uyuşturucu can aldı
12 Mart 2025 Çarşamba