Kayıp Gencin Cesedi Bulundu

Kayıp gencin cesedi bulundu

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde kaybolan 22 yaşındaki Hamit Ülger'in cesedi gölette bulundu.

Kayıp gencin cesedi bulundu

Büyükyapalak Mahallesi'nde yaşayan Hamit Ülger'den haber alamayan yakınları, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.


İhbar üzerine arama çalışması başlatan jandarma ekipleri, Ülger'in aracını Kayapınar mevkisindeki gölet çevresinde park halinde buldu.

Hamit Ülger'in suya girme ihtimali üzerine gölette arama yapıldı.

Adana İl Jandarma Komutanlığına bağlı Sualtı Arama ve Kurtarma Timi (SAK), İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin göletteki arama çalışmalarında Ülger'in cansız bedenine ulaşıldı.

Askerden yeni geldiği öğrenilen Ülger'in cenazesi, cumhuriyet savcısı ve jandarma incelemesinin ardından otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Son Dakika Gelişmelerden Vaktinde Haberdar olmak istiyor musunuz? Google News'te Gazette'ye abone olun. 

ABONE OL!

 

DİĞER HABERLER

2 Genci bıçakla öldürdü
2 Genci bıçakla öldürdü
13 Mart 2025 Perşembe
Dolandırıcıya 5 yıl ceza
Dolandırıcıya 5 yıl ceza
13 Mart 2025 Perşembe
Kayseri
Kayseri'de uyuşturucu can aldı
12 Mart 2025 Çarşamba