Şanlıurfa'da Tek katlı Ev Çöktü: 2 Ölü, 8 Yaralı

Şanlıurfa'da tek katlı bir ev çöktü

Şanlıurfa'da tek katlı evin çökmesi sonucu 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da tek katlı bir ev çöktü

Kırsal Deliler Mahallesinde, Cemile Arıkan'a ait ev, sabaha karşı bilinmeyen bir nedenle çökerek faciaya yol açtı.

Bölge halkının ihbarı üzerine, AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Enkaz altında kalarak kendi çabalarıyla kurtulan isimler şunlardı: Serdar (38), Fatma (38), Ahmet (15), Ayça (12), Açelya Urak (8), Dilber (34), Adem Arda (13) ve Emre Tuna Bozkurt (10).

Ancak ekipler, yaptıkları arama-kurtarma çalışmaları sırasında Serap Urak'ın (49) hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Cemile Arıkan (56) ise kaldırıldığı Bozova Devlet Hastanesi'nde maalesef kurtarılamadı.

Diğer yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Evde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde hasar meydana geldiği ve Cemile Arıkan'ın yalnız yaşadığı, çocukları ve torunlarının ise akşam saatlerinde Osmaniye'den ziyarete geldiği öğrenildi.

 

Etiketler:
Şanlıurfa

DİĞER HABERLER

2 Genci bıçakla öldürdü
2 Genci bıçakla öldürdü
13 Mart 2025 Perşembe
Dolandırıcıya 5 yıl ceza
Dolandırıcıya 5 yıl ceza
13 Mart 2025 Perşembe
Kayseri
Kayseri'de uyuşturucu can aldı
12 Mart 2025 Çarşamba