Yangın Faciaya Yol Açtı

Yangın faciaya yol açtı

Kastamonu'nun Daday ilçesine bağlı Değirmencik köyü Merkez Mahallesi'nde, henüz belirlenemeyen bir nedenle Şaban Karamehmetoğlu'na ait evde yangın çıktı. 

Yangın faciaya yol açtı

Kısa sürede büyüyen yangın, bitişikte bulunan diğer ev ile birlikte ambar, odunluk, samanlık, sera ve ahırlara sıçradı.
Yangının haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Ancak yangın, güçlükle kontrol altına alınabildi. Sonuç olarak, yangında 2 ev, ambar, odunluk, samanlık, sera ve 2 ahır kullanılamaz hale geldi. Üzücü bir şekilde, yangında 4 büyükbaş hayvan da telef oldu.
Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, köy muhtarı Ömer Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, yangının hızla yayıldığını ve 4 hayvanın ahırda kaldığını ifade etti. İtfaiye ve jandarma ekiplerinin olay yerine intikal ettiğini belirten Yılmaz, ekiplerin soğutma çalışmalarını sürdürdüğünü aktardı. Yangında rüzgarın etkisinin ekiplerin işini zorlaştırdığı da bildirildi.

 

DİĞER HABERLER

9 ilde 343 şüpheli yakalandı
9 ilde 343 şüpheli yakalandı
22 Mart 2025 Cumartesi
2 Genci bıçakla öldürdü
2 Genci bıçakla öldürdü
13 Mart 2025 Perşembe
Dolandırıcıya 5 yıl ceza
Dolandırıcıya 5 yıl ceza
13 Mart 2025 Perşembe
Kayseri
Kayseri'de uyuşturucu can aldı
12 Mart 2025 Çarşamba