Yük Treninin Çarptığı Yaşlı Kadın Öldü

Yük treninin çarptığı yaşlı kadın öldü

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde meydana gelen elim bir kaza sonucunda, kömür yüklü bir trenin çarpması sonucu 89 yaşındaki bir kadın hayatını kaybetti.

Yük treninin çarptığı yaşlı kadın öldü

Sahil yolu mevkisinde demir yolunda yürüyen yaşlı kadına tren çarptı. Olayın ardından 112 Acil Sağlık, polis ve jandarma ekipleri kaza yerine sevk edildi.

Sabah saatlerinde evinden çıkan ve demans hastası olduğu belirlenen Şükran Bayhan isimli kadının hayatını kaybettiği tespit edildi. Cenaze, yapılan incelemelerin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.



Kazanın ardından olay yerine gelen Bayhan'ın oğlu Cankurt Bayhan büyük bir üzüntü yaşadı. Bayhan'ın, hasta annesine bakabilmek için Gaziantep'in Nizip ilçesinde öğretmenlik yaptığı ve bu sebeple tayin istediği öğrenildi.

Olayla ilgili olarak makinistin ifadesine başvuran yetkililer, soruşturmanın başlatıldığını bildirdi. Bu acı olayın ardından ailenin ve çevrelerinin derin bir üzüntü içinde olduğu belirtildi.

 

DİĞER HABERLER