Zehir tacirlerine büyük operasyon

Zehir tacirlerine büyük operasyon

Antalya'da 450 polisin katılımıyla gerçekleştirilen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda, 25 adrese baskın düzenlendi ve 75 şüpheli yakalandı.

Zehir tacirlerine büyük operasyon

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanımı ve sosyal medya üzerinden ticaretinin önlenmesi amacıyla Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Alanya ve Manavgat'ta belirlenen 25 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.



Narkotik, Özel Harekat, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Asayiş ve Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı 450 personelin ve 5 narkotik madde arama köpeğinin katıldığı operasyonda, 10 kilo 500 gram uyuşturucu madde, 8 bin 350 uyuşturucu hap, 550 bin kullanımlık sentetik kannabinoid A4 maddesi, 100 kök kenevir, 8 hassas terazi, 16 tabanca, 3 tüfek, 270 fişek, bir miktar para ele geçirildi.



Operasyonlarda, uyuşturucu ticareti yapmak ve sağlamak suçundan 42, izinsiz kenevir bitkisi yetiştirmek suçundan 4, kullanmak için uyuşturucu madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak suçundan 29 kişi olmak üzere toplam 75 şüpheli yakalandı.

Havadan da kontrol ve denetimlerin sağlandığı operasyon sürüyor.

 

DİĞER HABERLER

2 Genci bıçakla öldürdü
2 Genci bıçakla öldürdü
13 Mart 2025 Perşembe
Dolandırıcıya 5 yıl ceza
Dolandırıcıya 5 yıl ceza
13 Mart 2025 Perşembe
Kayseri
Kayseri'de uyuşturucu can aldı
12 Mart 2025 Çarşamba