Camekanda uyuyan kedi

Camekanda uyuyan kedi

Adana Gazipaşa Bulvarındaki bir iş yerinin içerisine girip, camekana yerleşip uyuyan kedi görenlerin yüreğini okşadı.

Camekanda uyuyan kedi

Pandemiyle birlikte dışarıda bulunan insan sayısının azalmasından dolayı aç susuz kalan ve soğuk kış günlerinde sıcak bir yer arayan sokak hayvanları, ısınmak için mağazaları tercih ediyor.

Gazette WhatsApp İhbar Hattına gelen bilgilere göre, Adana Gazipaşa Bulvarında bulunan kitap ve süs eşyası satan bir mağazaya kedi girdi. Mağaza çalışanları soğuk hava dolayısıyla kediyi çıkarmak istemedi. Çalışanlar sonrasında kediyi camekanda uyurken gördü ve bulduğu sıcak yerin keyfine varması için kendi haline bıraktı.

Yoldan geçen vatandaşların dikkatini çeken camekandaki kedi, görenlerin yüreğini ısıttı. Yattığı sıcak mağazada uykusunu alan kedi, uyandıktan sonra kendiliğinden mağazayı terk etti.

 

DİĞER HABERLER