Güneş Plus Restaurant’ta Latif Doğan rüzgarı

Güneş Plus Restaurant’ta Latif Doğan rüzgarı

Adana’nın nezih eğlence mekanlarından göl kenarında bulunan eşsiz manzarasıyla Güneş Plus Restaurant’ta cumartesi gecesi ünlü sanatçi Latif Doğan rüzgarı esti.

Güneş Plus Restaurant’ta Latif Doğan rüzgarı

GAZETTE MAGAZİN - Eğlenceye gelen misafirleri muhteşem sesiyle ve kendine ozgu stiliyle hayran bırakan Latif Doğan birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Sıra, Urfa Sırası’na geldiğinde konuklar birbirinden keyifli türkülerle, kendilerinden geçerken, çiğ köfte ve ikram edilen Mırra’yla damak zevklerinin doruğuna ulaştılar.

Sanatçıyı dinlemeye gelen dostlarının doğum gününü de kutlayan ünlü sanatçı Latif Doğan, “Adana’yı çok seviyorum, buraya gelmeye burada dostlarımla birlikte olmak beni çok mutlu ediyor” diyerek, Adana ve Adanalılara verdiği önemi dile getirdi.

Konuklara, geç saatlere kadar dolu dolu bir gece yaşatan sanatçı Doğan işletme sahibi İbrahim Güneşe de böyle mükemmel bir organizasyon için teşekkür etti.

 

DİĞER HABERLER