Karataş’ta 6 bin 337 dekar alan ekonomiye kazandırılacak

Karataş’ta 6 bin 337 dekar alan ekonomiye kazandırılacak

AK Parti Adana Milletvekili ve Adayı Abdullah Doğru, Adana’da yapılacak Karataş İhtisas Su Ürünleri Organize Sanayi Bölgesi’ni 6 bin 337 dekar alanda Türkiye ekonomisine kazandıracaklarını belirtti.


Karataş’ta 6 bin 337 dekar alan ekonomiye kazandırılacak

AK Parti’li Doğru, yılda 60 bin ton tatlı ve tuzlu suda yaşayan deniz ürünlerinin üretileceği bölgede, 3 bin kişiye doğrudan istihdam hedeflendiğini dile getirirken, ihracata da 250 milyon dolar katkı sağlayacağını bildirdi.

AK Parti Milletvekili ve Adayı Doğru, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ‘’Adana’mız için Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak mega projeleri hayata geçiriyoruz. Avrupa’nın ilk ve tek su ürünleri ihtisas organize sanayi bölgesi Karataş’ta kuruluyor. 6 bin 337 dekar atıl alan ekonomiye kazandırılıyor. Yılda 60 bin ton tatlı su ve tuzlu suda yaşayan deniz ürünleri üretilecek. 3 bin kişiye doğrudan istihdam sağlanacak. İhracatımıza 250 milyon dolar katkı sağlayacak’’ ifadelerine yer verdi.

 

DİĞER HABERLER