Bakan Şimşek, Asya Ülkesi Singapur'da

Bakan Mehmet Şimşek Singapur'da

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Singapur'da yatırımcılarla bir araya geldi. 

Bakan Mehmet Şimşek Singapur'da

Bakan Şimşek, Asya'daki ilk yatırımcı toplantısını Singapur'da gerçekleştirdi. 

Singapur Devlet Başkanı Tharman Shanmugaratnam ve Maliye Bakanı Lawrence Wong ile bir araya gelen Bakan Şimşek; dijital dönüşüm, yenilenebilir enerji ve start-up’ların desteklenmesi alanları başta olmak üzere potansiyel işbirliği alanlarında görüşmeler gerçekleştirdi.

Şimşek, Singapur'da yaptığı toplantılara ilişkin X hesabından bir açıklama yaptı.

Singapur'da verimli temaslar gerçekleştirdiklerini söyleyen Şimşek, şu ifadeleri kullandı:

"Kurumsal yatırımcılar ve reel sektör temsilcilerine istikrar ve reform programımızın olumlu sonuçlarını sunduk.

Devlet Başkanı kıymetli dostum Sayın Tharman Shanmugaratnam ve Başbakan ve Maliye Bakanı Sayın Lawrence Wong ile dijital dönüşüm, yenilenebilir enerji ve start-up’ların desteklenmesi alanları başta olmak üzere potansiyel işbirliği alanlarımızda verimli görüşmeler yaptık.

Mali Eylem Gücü’nün (FATF) Genel Kurul toplantısında kara paranın aklanması ve terörizmin finansmanıyla mücadelemizde gelecek dönem vizyonumuzu anlattık."
 

DİĞER HABERLER

Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı
10 Aralık 2025 Çarşamba
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı
13 Kasım 2025 Perşembe
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı
3 Kasım 2025 Pazartesi