Esnafa “Emekli eden” kredi

Esnafa “Emekli eden” kredi

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ile Şekerbank Pozcu Şubesi arasında esnafa özel “emekli eden kredi” protokolü imzalandı.  Söz konusu protokolle borcundan dolayı emekli olamayan esnafa 12-36 ay vadeli kredi imkanı sağlandı.


Esnafa “Emekli eden” kredi

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğince borcundan dolayı emekli olamayan esnafa,  kredi kolaylığı getirildi. Mersin Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ile Şekerbank Pozcu Şubesi arasında esnafa özel “emekli eden kredi”  protokolü gerçekleştirildi.

Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer ile Şekerbank Pozcu Şubesi Müdüresi Ayşe Burcu Demirel  tarafından imza altına alınan protokolle, borcundan dolayı emekli olamayan esnaf ve sanatkarlara, düşük faizli uzun vadeli kredi kolaylığı getirildi.

Protokol töreninde konuşan Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, yaşı ve hizmeti dolupta borcundan dolayı SGK’dan emekli olamayan esnaf ve sanatkarlara kredi kolaylığı getirdiklerini belirterek, “ Yaşı ve hizmeti dolupta borcundan dolayı emekli olamayan binlerce esnafımızın mağduriyetini önlemek amacıyla, Şekerbank Pozcu Şubesi ile “emekli eden” kredi protokolunu imza altına aldık. Söz konusu protokolle esnafımız,  düşük faiz ve uzun vade imkanı ile  borcuna mahsuben 50 bin liraya kadar kredi kullanarak, emekli olabilecek.  Borcu olan esnafımıza kredi imkanı sunduk. Bu krediden yararlanmak isteyen tüm esnaf ve sanatkarlarımızı Şekerbank Pozcu Şubesinin 3267724/5300 dahili telefondan daha detaylı bilgi alabilirler. Kredi engelini aşmaya yönelik protokol tüm esnafımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

DİĞER HABERLER

Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı
10 Aralık 2025 Çarşamba
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı
13 Kasım 2025 Perşembe
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı
3 Kasım 2025 Pazartesi