İslam Memiş Gram Altın Açıklaması

İslam Memiş alım fırsatı diyerek gram altında Ağustos ayını işaret etti!

Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, yaptığı son değerlendirmeler ile birlikte gram altında alım fırsatı için uyarılara yer verdi. 

İslam Memiş alım fırsatı diyerek gram altında Ağustos ayını işaret etti!

Yeni ayın ilk gününde piyasalar güne hareketli başlayarak devam etti. Yatırımcılar için piyasaların bu ay içerisinde de nasıl seyredeceği merak konusuyken uzman isimden açıklama geldi. Ağustos ayı itibariyle alım fırsatının olup olmadığı konusunda ciddi uyarılara da yer verildi.

AĞUSTOS AYI İÇİN UZMAN İSİMDEN DEĞERLENDİRME GELDİ!

Bu ay piyasaların nasıl ilerleyeceği konusunda bilgilendirme yapan uzman isim şu ifadelere yer verdi;

ELİNDE NAKİT PARASI OLANLAR DİKKAT!

"Temmuz, stresli geçti. Çalışana da, tatil de olana da. Ağustos, temmuzu aratır. Temmuz, nakit sıkıntısının hissedildiği, Ağustos nakdin yetişmedi bir ay.

Ona göre hazırlık yapılmalı, son dakikaya bırakılmamalı. Alacağınıza güvenirseniz yaya kalırsınız"

"Bugün ne oldu? İsmail Haniye, İran’da saldıraya uğrayarak hayatını kaybetti (Ortadoğu’da bölgesel savaş). Fed, faiz kararını değiştirmedi. (Eylül itibariyle faiz indirimi bekleniyor)

Doğalgaza yüzde 38 zam geldi (Yeni zamlar yolda). Her gün gelen haber akışları böyle. Haniciler ne diyor “Yeter artık içimizi karartma” Onlar için yapılacak bir şey yok."

ARTIK FİYATA DEĞİL MİKTARA ODAKLANIN

"Eylül itibariyle 2 kez 25-25 toplamda 50 baz puan faiz indirim beklentim devam ediyor. Powell’ın konuşmasından sonrası beklentimiz doğrultusunda altın ve gümüş yükseldi.

2.450 dolar ons altın, 31 dolar ons gümüş beklentim devam. Ancak hafta başında verdiğim mesajda tekrar satış yer beklentim devam ediyor. Artık fiyata değil, miktara odaklanın. Savaş konusunu da ciddiye alın derim."

EDİTÖR NOTU = Haberde yer alan ifadeler Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş’e ait olup, yatırım tavsiyesinde bulunulmamıştır.

 

DİĞER HABERLER

Mersin
Mersin'de ekonomi zirvesi
11 Haziran 2025 Çarşamba
Türkiye büyümeyi sürdürüyor
Türkiye büyümeyi sürdürüyor
30 Nisan 2025 Çarşamba
2025 enflasyon beklentisi
2025 enflasyon beklentisi
28 Nisan 2025 Pazartesi
 MB kararını açıkladı
MB kararını açıkladı
17 Nisan 2025 Perşembe
İŞKUR
İŞKUR'dan staj desteği
16 Nisan 2025 Çarşamba
2024
2024'te Doğal Gaz Tüketimi Arttı
16 Nisan 2025 Çarşamba
Bakan Şimşek
Bakan Şimşek'ten kripto uyarısı
16 Nisan 2025 Çarşamba