Yaklaşık 600 kişinin katıldığı etkinlikte ilk olarak TEMSA fabrikasında tanıtım gezisi düzenlendi. Fabrikanın üretim aşamaları ile yeni ürünler Maraton ve Safir Plus hakkında katılımcılara bilgi verildi. TEMSA fabrikasının yıllık 4 bin adet üretim kapasitesine sahip olduğu ve üretilen otobüslerin 65 ülkeye ihraç edildiği belirtildi. TEMSA'da bin 700 çalışanın bulunduğu, bunlardan 180'inin AR-GE merkezinde ürün gelişinde görev aldığı vurgulandı. TEMSA showroomda düzenlenen öğle yemeğinde sergilenen Maraton ve Safir Plus, Satış Müdürü Baybars Dağ ve bölge yöneticileri tarafından sektör üyelerine tanıtıldı.
Etkinlik kapsamındaki gala yemeğinde konuşan TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, iş ortakları olarak gördükleri müşterilerini evlerinde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Çelik, ilk kez 1987 yılında üretimini gerçekleştirdikleri Maraton'u tamamen yenileyerek tekrar üretmeye başladıklarını ve yine ilk kez 1998'de üretilen Safir'i de yenileyerek pazara sunduklarını anlattı. Dinçer Çelik şöyle konuştu:
"Artık sektörde bütün hedefler iki temel gerçek üzerinden ilerliyor. Yolcu memnuniyeti ve işletmede verimlilik. Yolcu, seyahat sürecinde güven içinde, konfor düzeyi yüksek araçlar istiyor. Güven ve konfordan memnun olduğunda tercih yine aynı firma oluyor. Sektör mensupları da yolcunun memnuniyetinin yanında artık zorlu şartlar altında daha yüksek bir işletme verimliliği talep ediyor. TEMSA bu iki gerçek üzerinden hedeflerini belirlediği ve sektörün ihtiyaçlarını sahada en iyi dinleyen markalar arasında yer aldığı için başarı çıtası her zaman daha yukarıya doğru ilerliyor."
ALİŞAN KONSERİ
Gala yemeği ünlü sanatçı Alişan'ın verdiği konser ile devam etti. Konuklar, sanatçının şarkılarıyla keyifli anlar yaşadı.