Programın canlı yayınında Abdülhalim isimli bir adam, karısının evi terk ettiğini ve sosyal medyada tanıştığı sevgilisi Seher ile birlikte karısını aramaya çıktığını belirtti. Ancak yayında yaşananlar, izleyicileri ve program ekibini şoke etti.
Abdülhalim'in sanal jigololuk yaptığı ve sosyal medya üzerinden kadınlarla para karşılığı vakit geçirdiği ortaya çıktı. Abdülhalim'in yanında getirdiği sevgilisi Seher'in de bu ilişkiye dahil olduğu ve para aldığı öğrenildi. Seher, canlı yayında "Elimi sallasam ellisi Leyla, Abdülhalim’e mi kaldım" diyerek herkesi şaşırttı.
Yayında Leyla'nın evi terk etmesinin ardından, Abdülhalim ve Seher'in imam nikahı kıydığı ortaya çıktı. Seher, Abdülhalim’in eşi Leyla'ya dönmesini istemesi için çağrıda bulunurken, Müge Anlı'nın bu gelişmelere tepki gösterdiği gözlemlendi. Seher, Abdülhalim'e 50 bin TL başlık parası verdiğini ve dolandırıldığını açıkladı.
.jpg)
Abdülhalim, Leyla'ya "Eğer 50 bin TL verirse boşanıp Seher'le evleneceğim" diyerek büyük bir infial yarattı. Bu sırada Seher, Abdülhalim ve Leyla'nın evinde üç adet muska ve domuz yağı bulduğunu iddia ederek, Leyla'nın büyü yaptığını söyledi.
.jpg)
Müge Anlı, programın sonunda Abdülhalim ve Seher’in psikolojik destek almaları gerektiğini belirtti. Olayın karmaşası ve kişisel ilişkilerin iç içe geçtiği bu durum, hem izleyiciler hem de program ekibi tarafından şaşkınlıkla karşılandı.
Etiketler:
Müge Anlı Jigolo Haberler Son Dakika Müge Anlı Tatlı Sert Gazette Atv