Denizli’de İşçi Servisi Kazası

Denizli’de feci kaza! işçi servisi devrildi: 4 ölü, 6 yaralı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada bir cam fabrikasında çalışan işçileri taşıyan minibüs kontrolden çıkarak devrildi.

 Denizli’de feci kaza! işçi servisi devrildi: 4 ölü, 6 yaralı

İlk belirlemelere göre 4 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Kazanın Detayları

Kaza, Pamukkale ilçesine bağlı Irlıganlı Mahallesi'nde meydana geldi. Hasan Çekiç yönetimindeki işçi servisi, yol kenarındaki çöp kutusu ve beton aydınlatma direğine çarparak devrildi. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan işçilerden bazıları savrulurken, araç içindeki bazı yolcular sıkıştı.
Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen yetkililere bildirerek yardım çağırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, araç içerisinde sıkışan işçileri kurtarmak için yoğun çaba harcadı.

Ölü ve Yaralılar Var

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemelere göre, 4 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Kazada yaralanan 6 kişi ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz net bir bilgi verilmezken, bazı yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Jandarma ekipleri, kazanın meydana geldiği bölgeyi güvenlik çemberine alarak trafiği kontrollü şekilde yönlendirdi. Kazanın nedenine ilişkin detaylı inceleme başlatılırken, midibüs sürücüsünün ifadesine başvurulacağı bildirildi.
Yetkililer, kazanın oluş nedenine dair farklı ihtimalleri değerlendiriyor. Araçta teknik bir arıza olup olmadığı, sürücünün herhangi bir sağlık sorunu yaşayıp yaşamadığı ve yol şartlarının kazaya etkisi gibi faktörler detaylı şekilde araştırılıyor.
Denizli'de işçi servislerinin yoğun kullanıldığı bölgede meydana gelen bu elim kaza, bölgedeki işçileri ve ailelerini derin üzüntüye boğdu. Yetkililer, benzer kazaların önüne geçmek için gerekli önlemlerin artırılacağını belirtti.
 

Etiketler:
DenizliPamukkaleKaza

DİĞER HABERLER