“30 Mart, hizmeti müjdeliyor”

“30 Mart, hizmeti müjdeliyor”

Tellidere Mahallesi’ndeki seçim bürosunun açılışı, vatandaşların yoğun katılımıyla tam bir mitinge dönüşen Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun, “30 Mart’tan sonra çağdaş belediyecilik anlayışıyla Adana’nın gerçek anlamda kalıcı ve hak ettiği hizmetlerle tanışacağı, yepyeni bir dönemin başlayacağını” söyledi.

“30 Mart, hizmeti müjdeliyor”

METRONUN 4 AYLIK BORÇ FAİZİ KADAR!

Konuşması sık sık alkışlar ve “Başkan Torun”, “Torun Gelecek, Dertler Bitecek” sloganlarıyla kesilen Abdullah Torun, Büyükşehir Belediyesi’nin bütçe bakımından iflas etmiş durumda olduğunu belirtti. Konuşmasının bir bölümünde, açılışa katılan Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk’e  “Yıllık bütçeniz ne kadar?” sorusunu yönelten ve ‘80 milyon TL’  yanıtını alan Abdullah Torun, “Adana’nın başına bela olan metronun aylık borç ve borç faizi 19.5 milyon TL. Seyhan Belediyesi’nin tüm hizmetleri için 80 milyon TL harcanırken, metronun 4 aylık borcu ve borç faizi Seyhan Belediyesi’nin bir yıllık bütçesi kadar. Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının maaşlarını, Türkiye’deki 16 büyükşehir arasında en pahalı suyu satan ASKİ’den aldığı borçla ödüyor. Böyle bir belediye, Adana’ya hizmet edebilir mi? Peki bu Adanalıya reva mı? Adana’yı böylesine büyük bir borç batağına sokanlar, bunun hesabını nasıl verecekler” diye konuştu. 

BOŞ VADLERLE HALKIMIZI KANDIRMASINLAR!

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Torun konuşmasını, “Metronun bu borcu ve borç faizi ortada dururken, Adana’nın geleceğini çalan Büyükşehir Belediyesi, çalışanlarının maaşlarını borç alarak öderken, hiç kimsenin bu sorunu çözmeden boş vaadlerle halkımızı kandırmaya hakkı yok. Dürüst, şeffaf ve  halkına hizmet sevdasıyla dolu Ak kadrolar olarak göreve geldiğimizde bu borç yükünü,   gittiğimiz her yerde ilgi ve sevgilerini esirgemeyen Adanalı hemşehrilerimizin sırtından alacağız. Hazırladığımız ve önümüzdeki günlerde ayrıntılarıyla anlatacağımız devasa projelerimizi hızla yaşama geçirerek, Adana’yı özlediği ve hak ettiği çok güzel hizmetlerle buluşturmaya kararlıyız” sözleriyle sürdürdü. Ak Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Seyhan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Azim Öztürk ve Ak Parti Seyhan İlçe Başkanı Kasım Pamuk ile coşkulu kalabalığın katıldığı miting gibi tören, seçim bürosunun alkış ve sloganlarla eşliğinde açılışıyla son buldu.

 

DİĞER HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
11 Şubat 2026 Çarşamba