Bartın, Zonguldak ve Düzce’de Kar Felaketi

Bartın, Zonguldak ve Düzce’de kar ulaşımı felç etti: 186 köy yolu kapalı

Bartın, Zonguldak ve Düzce’de kar ulaşımı felç etti: 186 köy yolu kapalı

Bartın’da Durum:
Üç gündür aralıklarla devam eden kar yağışı, Bartın’da yüksek kesimlerde 60 santimetreye kadar ulaştı. Kent merkezinde ise kar kalınlığı 10 santimetre olarak ölçüldü. Bartın genelinde merkez ilçede 16, Ulus'ta 13, Amasra'da 3 ve Kurucaşile ilçesinde 2 olmak üzere toplam 34 köy yolu ulaşıma kapandı. Karayolları ekipleri Bartın-Kastamonu, Bartın-Karabük ve Zonguldak kara yollarında temizlik ve tuzlama çalışmaları yürütüyor.

Zonguldak’ta Durum:
Zonguldak’ta önceki gün başlayan ve devam eden kar yağışı, 142 köy yolunu ulaşıma kapattı. Merkez ilçede 13, Devrek’te 60, Gökçebey’de 3, Çaycuma’da 10, Karadeniz Ereğli’de 42, Alaplı’da 5 ve Kozlu’da 9 köy yolu kar nedeniyle kapalı durumda. Ekipler yolları açmak için kar küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Düzce’de Durum:
Düzce’de yoğun kar yağışı nedeniyle toplam 10 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, 20 iş makinesi ve 45 personel ile kapalı köy yollarını açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Etiketler:
BartınDüzceKarKöyUlaşımZonguldak

DİĞER HABERLER

Kanallara ceza yağdı
Kanallara ceza yağdı
27 Mart 2025 Perşembe
İmamoğluna önemli ziyaretler
İmamoğluna önemli ziyaretler
27 Mart 2025 Perşembe
Bahçeli’den Saraçhane Tepkisi
Bahçeli’den Saraçhane Tepkisi
26 Mart 2025 Çarşamba
Karalar TBB Başkanı oldu
Karalar TBB Başkanı oldu
24 Mart 2025 Pazartesi