Başkan Erdoğan İle Bahçeli’nin Görüşmesi Sona Erdi

Başkan Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli’nin görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Görüşme, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 14.45'te başladı ve bir saat sürdü. Basına kapalı gerçekleşen görüşmede, ekonomideki son gelişmeler, terörle mücadele ve yeni anayasa süreci gibi konular ele alındı.

Başkan Erdoğan ile MHP Lideri Bahçeli’nin görüşmesi sona erdi

İki liderin enflasyonun düşürülmesi ve dar gelirli, emeklilerin durumu gibi ekonomik konuları görüştüğü belirtildi. Ayrıca, yeni anayasa çalışmaları da görüşmenin önemli gündem maddelerinden biriydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptığı görüşmede dile getirdiği yeni anayasa süreci hakkındaki değerlendirmeler, Bahçeli ile yapılan görüşmede detaylıca ele alındı.

Terörle mücadele ise görüşmenin öncelikli konularından biriydi. Özellikle Türkiye'nin Irak'ın kuzeyine yönelik operasyon sinyalleri verdiği bir dönemde, Bahçeli ve Erdoğan'ın terörle mücadele stratejilerini ele aldıkları ifade edildi.

 

DİĞER HABERLER