Bursa'da AK Parti İl Delegeleri

Bursa'da "AK Parti teşkilatları il delegeleri ortak akıl toplantısı" yapıldı

Bursa'da, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç'ın katılımıyla "AK Parti Teşkilatları İl Delegeleri Ortak Akıl Toplantısı" düzenlendi.

Bursa'da "AK Parti teşkilatları il delegeleri ortak akıl toplantısı" yapıldı

Bursa'da, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç'ın katılımıyla "AK Parti Teşkilatları İl Delegeleri Ortak Akıl Toplantısı" düzenlendi. Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya AK Parti teşkilat mensupları, il delegeleri ve partililer katıldı.

Halis Dalkılıç’tan güçlü mesajlar
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, AK Parti'nin sadece bir siyasi parti değil, Türk milletinin omurgası olduğunu belirtti. Dalkılıç, partilerinin dünya mazlumlarının umudu olduğunu ifade ederek, "Bizler AK Parti kadroları olarak, Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları olarak tek bir yere bakıyoruz. Liderimiz nereyi işaret ediyorsa oraya bakıyoruz. Başka ilgilendiğimiz bir şey yok. Çünkü bizim liderimiz sadece siyasi parti lideri değil, Türkiye'nin gururu Recep Tayyip Erdoğan varsa, Türkiye'de onurlu ve umutlu yaşamanın da adresi AK Parti'dir" dedi.

Dalkılıç, AK Parti'nin 23 yıldır Türkiye’nin her köyünde, ilçesinde ve mahallesinde izi olduğunu vurguladı. "Bizler umudu kalmamış bir Türkiye’yi devraldık. Hamdolsun, duble yollar yaptık, İHA’lar, SİHA’lar ve TCG Anadolu gibi projelerle milletimizin yanında olduk" şeklinde konuşan Dalkılıç, Türkiye'nin savunma sanayisinde önemli adımlar attığını söyledi.

Ayhan Salman'dan Erdoğan'ın liderliği üzerine vurgular
AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinin önemine değinerek, partisinin Türkiye'deki vesayet odaklarına karşı verdiği mücadelenin yanı sıra, "One minute" çıkışıyla dünyadaki vesayet odaklarıyla mücadele edeceğini gösterdiğini belirtti. Erdoğan'ın sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada mazlum coğrafyaların ilham kaynağı olduğunu vurgulayan Salman, "Cumhurbaşkanımız bugün Gazze, Suriye gibi meseleleri her platformda dile getiriyor. Bir taraftan dünyanın problemleriyle boğuşurken, bir taraftan da ortak akılla il delegelerinin fikirlerine değer veriyor" dedi.

Davut Gürkan: "Hizmetin derdiyle düşüyoruz"
AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, partisinin 23 yıldır hayata geçirdiği hizmetlerin teşkilat mensuplarının özverili çalışmalarıyla mümkün olduğunu ifade etti. AK Parti olarak her zaman kendileriyle yarıştıklarını belirten Gürkan, "Hiçbir zaman için yeter demedik, daha fazla ne yapabiliriz, diye düşündük. Her defasında milletimizin mesajlarıyla yolumuzu çizdik ve ders çıkardık" dedi. Gürkan, AK Parti’nin en önemli özelliklerinden birinin de kongrelerle yenilenme sürecini başlatmak olduğunu belirterek, "Kongre süreçleri bir bayrak yarışıdır, ancak bayrağı teslim edenin, teslim edenlerle yol yürümesi bizim partimizin en önemli özelliğidir" şeklinde konuştu.

Geniş katılımla gerçekleşen toplantıya önemli isimler katıldı
Programda, AK Parti Genel Merkez Bursa İl Koordinatörü Nazlı Ergül, önceki dönem AK Parti Bursa İl Başkanları Şevket Orhan ve Hayrettin Çakmak, eski Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu da birer konuşma yaptı. Toplantı sonunda, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından etkinlik son buldu.

Programa ayrıca AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, AK Parti Bursa milletvekilleri Osman Mesten, Mustafa Yavuz, Muhammed Müfit Aydın, Emel Gözükara Durmaz ile çok sayıda partili katıldı.

 

Etiketler:
AK PartiBursaTeşkilatDelegelerOrtak AkılRecep Tayyip Erdoğan

DİĞER HABERLER