FETÖ'de Büyük Kriz Para Kavgası

FETÖ'de büyük kriz para kavgası

Terör örgütü FETÖ'nün içerisinde patlak veren şiddetli bir para kavgası, örgütü derinden sarsmaya başladı.

FETÖ'de büyük kriz para kavgası

Terör örgütü FETÖ'nün  15 Temmuz darbe girişiminin 8. yıl dönümünde, örgütün içerisinde büyük bir para kavgasının yaşandığı ortaya çıktı.

FETÖ'nün sadece ABD'deki charter okullarından yıllık 200-250 milyon dolar geliri bulunuyor. Bunun dışında mülkleri, işletmeleri ve diğer taşınmaz malları da örgütün önemli finans kaynaklarını oluşturuyor. Örgütün birden fazla parçaya bölünmüş olmasının sebebi ise aslında parayı kimin yöneteceği ve batıdaki atamaları kimin yapacağı.

Üst düzey isimler arasında büyük bir güç mücadelesi yaşanıyor. Finans kaynaklarının kontrolü ve batıdaki atamalar konusunda ciddi bir çekişme söz konusu.

Türkiye’den bir para akışı ve eleman devşirmede yok

 

DİĞER HABERLER