Mersin Zincirleme Trafik Kazası

Mersin'deki 13 kişinin hayatını kaybettiği, zincirleme trafik kazasında şoför ihmali!

Mersin'de 13 kişinin hayatını kaybettiği, 34 kişinin yaralandığı zincirleme trafik kazasına ilişkin tutuklu otobüs şoförü hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçundan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede şoförün dikkatsizliği ve riayetsizliği öne çıktı.

Mersin'deki 13 kişinin hayatını kaybettiği, zincirleme trafik kazasında şoför ihmali!

Mersin'de 26 Mayıs'ta meydana gelen ve 13 kişinin hayatını kaybettiği zincirleme trafik kazasıyla ilgili olarak otobüs şoförü Ali G. hakkında iddianame hazırlandı.

Şoför, "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma" suçlamasıyla 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

İddianamede, hava koşulları ve yol şartlarına uygun hızda seyretmediği, 108 km/h hızla seyrettiği tespit edilen şoförün dikkatsizliği ve riayetsizliği öne çıkıyor. Kazada, 34 kişinin yaralanması da kaydedildi.
 

Etiketler:
MersinTrafik Kazası

DİĞER HABERLER