Nihat Doğan: “Güllü’nün Kızı Beni Ve Çocuğumu Tehdit Ediyor”

Nihat Doğan: “Güllü’nün kızı beni ve çocuğumu tehdit ediyor”

Nihat Doğan, Güllü’nün ölümüyle ilgili konuştuğu için sanatçının kızı Tuğyan Ülkem Gülter tarafından kendisi ve çocuğunun tehdit edildiğini iddia etti.

Nihat Doğan: “Güllü’nün kızı beni ve çocuğumu tehdit ediyor”

Nihat Doğan, Güllü’nün ölümüyle ilgili konuştuğu için sanatçının kızı Tuğyan Ülkem Gülter tarafından kendisi ve çocuğunun tehdit edildiğini iddia etti.


Şarkıcı Nihat Doğan, katıldığı bir televizyon programında dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, arabesk sanatçısı Güllü’nün ölümüyle ilgili görüşlerini paylaştığı için, sanatçının kızı Tuğyan Ülkem Gülter tarafından tehdit edildiğini ileri sürdü. Doğan, “Beni çocuğumla tehdit ediyorlar.” ifadelerini kullandı.


“Cinayet dediğimiz için tehdit ediliyoruz”


26 Eylül’de Yalova’daki evinin penceresinden düşerek hayatını kaybeden Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturma devam ederken, annesinin ölmesini istediğine dair mesajlarıyla gündeme gelen kızı Tuğyan Ülkem Gülter'e yönelik tartışmalar sürüyor.


Özlem Esra Ada’nın sunduğu programa konuk olan Doğan, dosyanın kapatılmak üzere olduğunu ancak kendilerinin “Bu bir düşme değil, cinayet olabilir” dediği için hedef alındığını öne sürdü:


“Bu konuyu gündemde tuttuk diye sosyal medyada hem canımla hem çocuğumla tehdit ediliyorum. Birilerinin hesaplarını bozduğumuz için üzerimize geliyorlar.”


“Bu davranış suçluluk psikolojisinin yansıması”


Doğan, Gülter’in sosyal medyadaki tutumunun da dikkat çekici olduğunu savundu:

“Tuğyan, ‘Acımızı yaşatmadınız’ diyor ama sosyal medya hesaplarında annesiyle bir tane fotoğrafı yok. Buna karşılık benim fotoğrafımı paylaşıp bana mektup yazmış. Bu bir suçluluk psikolojisi. Artık Güllü’nün düşmediğine, atıldığına inanıyorum.”


“Bağcılar açıklaması tehditlere cevaptı”


Nihat Doğan, daha önce gündem olan “Bağcılar’da 500 yeğenim var” sözlerine de açıklık getirdi:

“Ben kimseyi tehdit etmem. Tehdit etmek kolpacıların işidir. Güllü davasıyla ilgili konuştuğum için Bağcılar’dan bazı kişiler beni tehdit etti. O sözleri bu durumun ardından kullandım. Ben icraat adamıyım, lafa değil işe bakarım.”

 

Etiketler:
Nihat DoğanGüllüTuğyan Ülkem GülterTehditİddiası

DİĞER HABERLER