Sağlıklaştırma ile Yüreğir’in çehresi değişecek

Sağlıklaştırma ile Yüreğir’in çehresi değişecek

HABER MERKEZİ- Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürü Mehmet Akif Balta, ekibiyle birlikte Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti. Başkan Kocaispir, yapılacak ortak çalışmalarla ilgili Balta ile birlikte sahada incelemelerde bulundu.

Sağlıklaştırma ile Yüreğir’in çehresi değişecek

Kışla, Köprülü ve Kazım Karabekir mahallelerinde sulama kanalı ve çevresinde incelemelerde bulunan heyet, yapılacak peyzaj çalışması, yaya köprüsü, yeni istinat duvarı, tahribat oluşmuş mevcut istinat duvarlarında onarım ve ıslah çalışmaları alanlarını belirledi.

Ayrıca Solaklı ve Güzelevler mahallelerinde yapılacak yaya ve araç köprüsü ile Yunusoğlu Mahallesi’nde yapılacak drenaj ıslah çalışmalarını değerlendiren heyet karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Devam eden sokak sağlıklaştırma projeleri ile çok kısa süre içerisinde Yüreğir’in çehresinin değişeceğini belirten Başkan Kocaispir, “Sokak sağlıklaştırma projemiz kapsamında belirli mahallelerimizde mahalle içinden geçen sulama kanalı etrafında ve üzerinde DSİ Bölge müdürlüğümüz ile de ortak çalışmalar yapacağız. Bu çalışmalarımızla ilçemizin çehresinin nasıl değiştiğine çok yakında sizler de şahit olacaksınız. Sağ olsun bölge müdürümüz ekibi ile birlikte ilçemize gelerek taleplerimizi yerinde inceledi. Planlamaya alınacağını ve yakın zamanda çalışmalara başlanacağını belirtti. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Müdür Balta ise talepleri yerinde görmek ve incelemek için ziyarette bulunduklarını belirterek, “Teknik ekibimiz gerekli notlarını aldı. Planlamalarımızı yapıp çok yakında birlikte çalışmalara başlayacağız” diye konuştu.

 

DİĞER HABERLER