SP adaylarını tanıttı

SP adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Adana Adaylarını görkemli bir şekilde açıkladı. Aday tanıtım toplantısı sırasında saadet partisine katılanlara rozetleri takıldı.

SP adaylarını tanıttı

Saadet Partisi Adana İl Başkanlığı, 30 Mart 2014 yerel seçim adaylarını heyecanlı ve coşkulu bir toplantı sonrasında tanıtı. Seyhan Kültür Merkezinde yapılan aday tanıtım toplantısına Sadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, Saadet Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Çalışkan, Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

30 Mart 2014 yerel seçiminin önemine değinen Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, yapılan seçimin sıradan bir seçim olmadığına dikkat çekti. 2015 yılı içerisinde yapılması beklenen genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin birlikte yapılabileceğini hatırlatan Mustafa Gözütok, “ Bu seçim gelecek nesillerimizin kaderini belirleyecek bir seçimdir.Yavrularımızın kaderinin belirleneceği bir seçimdir. Milli Görüş Belediyecilik hizmetlerinin vatandaşımıza kazandırılması noktasında hepimize büyük görevlerin düştüğü bir seçimdir. Milli Görüş mensubu belediye başkanları helal ve haramı çok iyi bilerek hizmetlerini yerine getirir.” Dedi.

ÖRNEK DAVRANIŞININ ÖNEMİNİ ANLATTI

Konuşması sırasında Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesinde ikamet eden Ekrem Altun’u yanına davet eden İl Başkanı Mustafa Gözütok, “ Ekrem abi,Bingöl’laü bir abimiz. Arıcılık yaparak, bal satarak geçimini sağlıyor. Kendisi dar gelirli olmasına rağmen  bize ,milli görüş belediyeciliğine  bal vererek katkı koymak istediğini ifade etti.İşte bu özverili davranışı helal ile haramı çok iyi bilen milli görüş mensuplarının bakışını ortaya koymaktadır.” Diye konuştu.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİNİN AVANTAJLARINI ANLATTI

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, konuşması sırasında mevcut iktidara yönelik eleştirilerde bulundu. Ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunarak, Milli Görüş'lü belediyelerin faaliyetlerinden bahseden Tongüç, Milli Görüş belediyelerinin birçok ilke imza attığını belirterek, çeşitli örneklerle Milli Görüş belediyeciliğin vatandaşa sağladığı avantajlardan da bahsetti.  Türkiye’nin AB’ne giremeyeceğini öne süren İlyas Tongüç, “ Bosna Hersek’te milyonlarca müslümanın katledilmesine seyirci kalan Avrupa ülkeleri değil mi? Aynı Avrupa Ülkeleri Türkiye’yi AB’ye almaz. Bu kadar mühim tarihi bir hatayı hükümet yaparken, Meclis’teki muhalefetten ses çıkmaması da hayrete mucip bir durumdur.Bu olay karşısında Saadet Partisi dışında AB’ye karşı bir tepkinin olmaması Milli Görüş’ün bugüne kadar söylediklerinde haklı olduğunu ortaya koymuştur.” şeklinde konuştu. Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İllas Tongüç ile birlikte Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, partisinin  Adana adaylarını tek tek platforma davet ederek karşıladı.

SAADET PARTİSİNE KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI

Daha sonra çeşitli partilerden Saadet Partisine katılanlara rozetleri takıldı.Saadet Partisi tarafından belirlenen  Adana adayları ise şu şekilde oluştu. Tufanbeyli: Serdar Özkozan, Kozan : Ahmet Sönmez, İmamoğlu: İbrahim Şahin,Pozantı: İsmail Aktaş, Karaisalı: Hacı Veli Topatan,Yumurtalık: Halil Teral , Ceyhan: Muhammed İslam Gönül, Aladağ: Eyüp Eren, Sarıçam :Salih Güzey, Yüreğir Osman Atıcı, Çukurova: Fikret Çam.

 

DİĞER HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşuyor
11 Şubat 2026 Çarşamba