Teröre Kurban Giden Murat Arslan'a Vefa!

Teröre Kurban Giden Murat Arslan'a Vefa!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi'ne (TUSAŞ) yönelik terör saldırısında şehit edilen taksi şoförü Murat Arslan'ın kuzeni Mehmet Çavuş, "Vatan sağ olsun ama terörün kökünün kazınmasını istiyoruz," dedi.

Teröre Kurban Giden Murat Arslan'a Vefa!

AA muhabirine konuşan Çavuş, Arslan’ın ailesinden taksici olduğunu belirterek, "Murat, günde beş vakit namaz kılan, sadece insanlara iyilik yapma peşinde koşan biriydi. Bu olayı hak edecek hiçbir hareketi olmamıştı," ifadelerini kullandı.

Arslan'ın ailesi, üzüntülerini dile getirerek, "Murat’ın 20'li yaşlarda iki oğlu ve 15 yaşında bir kızı vardı," şeklinde konuştu. Kayınbiraderi Ramazan Memiş ise olayı televizyondan öğrendiklerini belirterek, "Murat, iyi bir insandı. Arkasında üç çocuk bıraktı," dedi.

Şehit Murat Arslan'ın evine ve sokağına Türk bayrakları asıldı, ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi taziye çadırı kurdu.
 

Etiketler:
terörankarataksi

DİĞER HABERLER