Beyonce Üstsüz Pozlar Verdi

Beyonce üstsüz pozlar verdi

Beyoncé, yeni albümü "Cowboy Carter" için çıplak pozlar vererek dikkat çekti.

Beyonce üstsüz pozlar verdi

Ünlü şarkıcı, vücudunu sadece "act ii BEYINCÉ" yazılı bir kemerle kapatarak çekilen fotoğraflarda, 42 yaşındaki sanatçı Venüs pozunu sergiliyor ve saçları uzun boncuklu örgülerle dolu. Bu albüm, Beyoncé'nin sekizinci stüdyo albümü olup, country müziğine olan ilk adımı olarak kaydediliyor. Geçtiğimiz haftalarda albümün adını ve 29 Mart çıkış tarihini duyuran Beyoncé, ilk albüm kapağını da paylaştı. Beyoncé, albüm başlığı altında eşi Jay-Z'nin adının bulunmasıyla ilginç bir anlam kazandırdı.
Yeni albümün tanıtımında sadece bunlarla sınırlı kalmadı; Beyoncé, Oscar gecesi Altın Parti'sinde eşi Jay-Z ile birlikte country tarzında bir çekimde yer aldı. Destiny's Child üyesi, altın kaplamalı bir ızgarayla Elvis Presley tarzı bir görünüm sergiledi. Graceland atmosferini yansıtan siyah bir takım elbise ve uyumlu stetson ve güneş gözlüğü giydi. Saçları dalgalı sarıydı ve parmak tabancaları ateşlerken bir Elvis kalçası salladı. Ayrıca, Jay-Z ile birlikte eşleşen siyah takım elbiseyle poz verirken de dikkat çekti.
Beyoncé'nin yanı sıra, partiye katılan diğer ünlüler arasında Usher da vardı ve çiftle poz verirken gümüş renkli pullu bir ceket giydi. Beyoncé'nin annesi Tina Knowles da kendi göz alıcı portresinde yer aldı; ışıltılı siyah bir omuzdan askılı elbise giydi ve bir karartma silueti sergiledi.
"Cowboy Carter" şu anda ön siparişle satın alınabilir durumda ve 29 Mart'ta piyasaya sürülecek.

 

DİĞER HABERLER