Adanaspor’a Kebap Dopingi

Adanaspor’a Kebap Dopingi

ADANA- Salı günü Adana Adnan Menderes Spor Salonu’nda oynanacak olan TB3L finallerine geri sayım başlarken, ünlü balıkçı Balıkçı Ali Adanaspor’a moral yemeği verdi.

Adanaspor’a Kebap Dopingi

Final karşılaşmaları öncesi sponsoruna ait Sheraton Oteli’nde kampa giren  Adanaspor kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçları  taraftar desteği ile kazanarak 2.Lig’e çıkmayı hedefliyor.
İBRAHİM TATLISES SÖZÜ
Oynadıkları karşılaşmaların  tamamını kazanarak liglerdeki namağlup tek takım olma unvanına sahip Adanaspor’u ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Balıkçı Ali İşletmesinin Sahipleri Halil Kurtaş- Doğan Çakay,  “Adanaspor potada Adana’nın haklı gururudur. Böylesine başarılı bir takıma destek vermek bizleri gururlandırmaktadır. Tüm adana takımımıza sahip çıkarak her konuda destek vermelidir” dediler.
Finallerin kendi saha ve seyircileri önünde oynanacak olmasının önemli bir avantaj olduğuna değinen Kurtaş, “Adana’nın bu sezon spordaki en başarılı takımı olan Adanaspor desteği fazlasıyla hak ediyor. Ben aslen bir Şanlı Urfalı ve gönlü Adanaspor ile dolu birisi olarak takımımız şampiyon olsun ünlü sanatçımız İbrahim Tatlıses’i işletmemize davet ederek sizlere kendi ellerimle patlıcan kebabı yapacağım. Adanaspor için her şey feda olsun” diye konuştu.
ADANASPOR İÇİN DESTEK
Kendilerini misafir ederek mükemmel şekilde ağırlayan Balıkçı Ali İşletmesi sahipleri Halil Kurtaş ile Doğan Çakay’a teşekkür eden Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura, “Zorlu finaller öncesi takımımız kampa girerek artık maçlar ile yatıp-kalkıyor. Tek düşüncemiz Adana’ya verdiğimiz şampiyonluk sözünü yerine getirmektir. Yıllardır yakından tanıdığımız iyi bir Adanaspor’lu olan dostlarımıza bu jestlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendileri her zaman bizlerin yanında olmuş, sürekli bizlere moral ve destek vermişlerdir.  Takımımızın bu zorlu maçlar öncesi moral desteğe ihtiyacı var. Adana’nın bu sezon en başarılı takımı olan Adanaspor ilgi ve desteği fazlasıyla hak ediyor” diye konuştu.
Adana’da Salı günü başlayacak final karşılaşmalarında Adanaspor ile birlikte Aşut Mersin, Melikşah Üniversitesi, Gediz Üniversitesi, Afyon Belediye ve  İstanbulspor takımları mücadele edecekler.
TB2L çıkacak 3 takımın belirleneceği büyük çekişmeye sahne olması beklenen final karşılaşmalarında 6 takım kıyasıya mücadele edecekler.

Statüye göre tek devreli lig usulü oynanacak finaller sonunda ilk 3 takım gelecek sezon TB2L'de oynayacak.  

DİĞER HABERLER