Kaplan maça hazır

Kaplan maça hazır

Spor Toto 1. Lig temsilcilerimizden Adanaspor, ligin 31. Haftasında deplasmanda oynayacağı Hatayspor maçı hazırlıklarını bitirdi.


Kaplan maça hazır

Osman Yereşen Tesisleri’nde teknik direktör Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenmanda turuncu-beyazlı takım şut ve taktik çalışması yaptı.

Antrenmana sakatlığı bulunan Onur Akbay, Renan Diniz katılmadı.

Turuncu-beyazlı ekip, dün sabah saatlerinde Adana'da son çalışmasını yaparak, karayoluyla Hatay’a gitti. Burada kampa girecek olan Adanaspor, konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek.

U-21 TAKIMIYLA MAÇ

Osman Yereşen Tesisleri’n, Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenman maçı serbest yapılan ısınma koşusu ile başladı. İstasyon koşuları, kısa koşular ve streching çalışması yapıldı. Çalışma, U-21 oyuncuları ile karışık 30’ar dakikadan iki devre tam saha maç yapılmasıyla tamamlandı. 

 

 

DİĞER HABERLER