Kırklareli’nin hedefi Süper Lig

Kırklareli Belediyesi Vefa İlaç’ın hedefi Süper Lig

Kırklareli Belediyesi Vefa İlaç Kadın Basketbol Takımı, yeni sezonda Halkbank Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Süper Lig hedefiyle mücadele edecek.


Kırklareli Belediyesi Vefa İlaç’ın hedefi Süper Lig

Yeni sezon oyuncu kadrosu ile isim sponsorluğunun tanıtımı amacıyla belediye tesislerinde lansman programı düzenlendi. Programa Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Vefa İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Haleddin Guliyev, Kulüp Başkanı Günalp Ferit Kaya ve takım oyuncuları katıldı.


Hedef Süper Lig

Programda konuşan Belediye Başkanı Derya Bulut, takımın geçen sezon ortaya koyduğu mücadele ve başarının kentte büyük heyecan oluşturduğunu belirtti.
Takımın 2019 yılında kurulduğunu hatırlatan Bulut, Kırklareli’de spor alanında kalıcı ve sürdürülebilir başarılar elde etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Yeni sezona daha planlı ve hedef odaklı hazırlandıklarını belirten Bulut, “Hiç strateji yapmayacağım, bu takım Süper Lig için kuruldu ve inşallah sezon sonunda hak ettiği Süper Lig’e yükselecektir.” dedi.

“Spor ve sporcu her zaman desteklenecek”

Belediye olarak kentin fiziki ihtiyaçlarının yanı sıra spor ve kültür alanlarında da çalışmalar yürüttüklerini aktaran Bulut, sporcuların desteklenmeye devam edeceğini söyledi.
Bulut, özellikle çocuk ve gençlerin sporla buluşturulmasının önemine dikkat çekerek, sporun zararlı alışkanlıklardan uzaklaşmada önemli bir rol üstlendiğini belirtti.

Basketbol yaz spor okullarında ilgi gördü

Dijital bağımlılığın çocuklar ve gençler açısından önemli bir sorun olduğunu ifade eden Bulut, gençlerin spor, sanat ve kültür faaliyetlerine yönlendirilmesi gerektiğini dile getirdi.
Geçen sezon kadın basketbol takımının başarısının kentte basketbola olan ilgiyi artırdığını belirten Bulut, yaz spor okullarında en fazla tercih edilen branşın basketbol olmasının da bunun göstergesi olduğunu söyledi.

Yeni kadro tanıtıldı

Vefa İlaç Yönetim Kurulu Başkanı Haleddin Guliyev ve Kulüp Başkanı Günalp Ferit Kaya’nın da konuşma yaptığı programda, yeni sezon hedefleri ve takım yapılanmasına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Konuşmaların ardından Kırklareli Belediyesi Vefa İlaç Kadın Basketbol Takımı’nın yeni sezon oyuncu kadrosu tanıtıldı.

 

Etiketler:
Kırklareli Belediyesi Vefa İlaç Kırklareli basketbol kadın basketbol Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Süper Lig Derya Bulut Haleddin Guliyev basketbol takımı kadın basketbol takımı 

DİĞER HABERLER