Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda, Özdemir’in yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç, ADİM-DER Başkanı Veyis Şahin, Yüreğir Gençlik Merkez Müdürü Habip Bilgin, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun ile gençlik liderleri hazır bulundu.
Toplantıda konuşma yapan Ali Özdemir, gençlik liderliği işinin her ne kadar meslek olarak görünse de aslında gönüllülük işi olduğunu vurguladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığının çalışmalarından bahseden Özdemir, gençlerde var olan potansiyel ve cevherlerin gençlik merkezleri gibi ortamlarda gün yüzüne çıkarak hayat bulduğunun altını çizdi.
Ali Özdemir konuşmasının devamında şunları söyledi: "Böyle ortamlarda kendilerini ifade etme, öz güven kazanma, güzel çevreler edinme ve kardeşlik duygularını yaşayarak paylaşmayı öğrenme gibi topluma örnek olabilecekleri güzel davranışlar ediniyorlar. Ülkenin güzelleşmesi bireyin güzelleşmesinden, bireyin güzelleşmesi ise, siz gençlikten yani böyle güzel ortamlardan geçiyor.”
Ataşbak’ tan Özdemir’e teşekkür
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ise bu verimli toplantıdan dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ve Bakanlık Müşaviri Ali Özdemir’e teşekkür etti.
Ataşbak, gençlerin çalışmalarıyla Bakanlığın vizyon ve misyonunu güzel bir şekilde yansıttıklarını, ulusal ve uluslararası projelerle başarıyla temsil ettiklerini söyledi.
Program sonunda Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habip Bilgin, Özdemir'e Güzel Sanatlar Kulübü öğrencilerinin hazırladığı tabloyu armağan etti.