Şampiyonlardan Ataşbak’a ziyaret

Şampiyonlardan Ataşbak’a ziyaret

GAZETTE- Çukurova Karate Kulübü Sporcuları Yusuf Salih Bebek ve Muhammet Karaduman antrenörleri Yusuf Coşkun ile birlikte, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı ziyaret etti.

Şampiyonlardan Ataşbak’a ziyaret

Mart ayında Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Minik Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nda kulüp sporcuları Bebek ve Karaduman kategorilerinde 2. olup milli takıma isimlerini yazdırmayı başardılar. Ayrıca Haziran ayının başında Bosna Hersek’in Benja Luka şehrinde 24’üncüsü düzenlenen Çocuklar Balkan Karate Turnuvası’nda Milli Sporcu Bebek şampiyon oldu. 
Antrenör Coşkun, “Bizlere her türlü destek vererek her daim yanımızda olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ediyoruz” dedi
“HER ZAMAN YANLARINDAYIZ” 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ataşbak da, “Azim ve gayretleriyle milli takıma seçilen sporcu kardeşlerime öncelikle başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca Bosna Hersek’te Şampiyon olarak bayrağımızı dalgalandıran milli sporcumuz Yusuf Salih Bebek’e de şükranlarımı sunuyorum. Elde ettiği başarılarla gurur kaynağımız olan sporcularımızın her zaman yanındayız ve desteğimiz artarak devam edecek” diye konuştu.

 

DİĞER HABERLER