Yıldırım ve Payam’da pürüz çıktı

Yıldırım ve Payam’da pürüz çıktı

Spor Toto 1. Lig temsilcilerimizden Adana Demirspor’un gündeminde olan Sercan Yıldırım ve Payam Sadeghian transferinde pürüz çıktı. Gelecek sezona yine şampiyonluk parolasıyla çıkacak ve planlamasını da bu yönde oluşturan mavi lacivertli ekip, transfer ataklarına hızlı başladı.

Yıldırım ve Payam’da pürüz çıktı

CARDOZO İDDİASI YALAN
Şimşek, prensipte anlaştığı Sercan Yıldırım ve Payam Sadeghian transferinden vazgeçti. 
Mavi Lacivertliler için geçtiğimiz sezonlarda Trabzonspor forması giymiş yıldız golcü Óscar Cardozo iddiasının da gerçeği yansıtmadığını belirten Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, “Benden duymadıkça transferlere inanmayın” diyerek taraftara çağrıda bulundu.
ADİL SÜPER LİG’İN RADARINDA
Süper Lig temsilcilerinden Trabzonspor, rotasını Adana Demirspor'un genç stoperi Adil Demirbağ'a çevirdi. 21 yaşındaki stoper Adil Demirbağ için girişimlerde bulunan bordo mavili ekip kısa süre içerisinde bu transferi olumlu sonuçlandırmayı hedefliyor.
Gençlerbirliği'nden Mert Çetin'i isteyen Trabzonspor, oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle rotasını Mavi lacivertli temsilcimizin başarılı stoperi Adil Demirbağ'a çevirdi.


 

DİĞER HABERLER