Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak çalışma

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak çalışma

Karalar, incelemelerde bulundu, işçilere teşekkür etti, trafiği rahatlatmak adına yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi

   Büyükşehir’den trafiği  rahatlatacak çalışma

HABER MERKEZİ-Adana Büyükşehir Belediyesi, kentin 26 noktasında, trafiği rahatlatmak için çalışma yapıyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türkmenbaşı Bulvarı otoyol bağlantı çalışmaları ile Öğretmenler Bulvarı-Bülent Ecevit Bulvarı’nın kesiştiği noktada ve Belediye Evleri’nde, trafik akışını rahatlatmak için yapılan çalışmaları inceledi.

TRAFİĞİN SIKIŞTIĞI 26 NOKTADA ÇALIŞMA YAPIYORUZ

İşçilere emeklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Zeydan Karalar, “Görüldüğü üzere trafiği rahatlatmak adına hummalı çalışmalarımız devam ediyor. Öğretmenler Bulvarı’nda olduğu gibi, şehrin trafik sıkışıklığı yaşanan 26 noktasında rahatlatma çalışmaları yapıyoruz. Otoban girişinde yapılacak altgeçidin ardından Öğretmenler Bulvarı ile Bülent Ecevit Bulvarı’nın kesiştiği noktadaki trafik sıkışıklığının azalacağını söyleyebiliriz” dedi.

MEVCUT KOŞULLARI DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORUZ

Metropollerde, mega kentlerde önemli sayıda insanın taşındığı metro olmaksızın trafik sorununu çözmenin mümkün olmadığını belirten Başkan Zeydan Karalar, “Uzun yıllar boyunca yapılanmış bir kentte her şeyi yıkıp, büyük yollar açmak mümkün değil. Mevcut koşulları düzeltmekle ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bu tür çalışmalar da uzun, masraflı oluyor. Üstelik bitirilene kadar mağduriyet artıyor” diye konuştu.

ASFALT MALZEMESİNİN FİYATI 4 KAT ARTTI

Girdi maliyetlerinin artmasıyla ilgili bilgi veren Başkan Karalar, şunları söyledi: “Çalışılabilecek bir bütçe oluşturduk diye düşünürken, bütün emtia fiyatları yüksek oranda arttı. Asfalt malzemesinin tonu 1500 liradan, 6 bin liraya çıktı. 4 kat arttı. Emtia fiyatları böyle artınca iş yapmak daha da zorlaşıyor.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER

Almanya’da Kasalara Dev Soygun
Almanya’da Kasalara Dev Soygun
16 Şubat 2026 Pazartesi
Akaryakıta bayram indirimi
Akaryakıta bayram indirimi
5 Haziran 2025 Perşembe
Azerbaycan
Azerbaycan'ın Ufku Açılacak
28 Mayıs 2025 Çarşamba
Emine Erdoğan Yoğurt Mayaladı
Emine Erdoğan Yoğurt Mayaladı
28 Mayıs 2025 Çarşamba
Pakistan
Pakistan'la İşbirliği
26 Mayıs 2025 Pazartesi
ERDOĞAN: Ahtapot Gibiler
ERDOĞAN: Ahtapot Gibiler
23 Mayıs 2025 Cuma
Suriye ile Enerji İşbirliği
Suriye ile Enerji İşbirliği
22 Mayıs 2025 Perşembe
Bu Kez EGE Sallandı
Bu Kez EGE Sallandı
22 Mayıs 2025 Perşembe
Erdoğan Budapeşte Zirvesi
Erdoğan Budapeşte Zirvesi'nde
21 Mayıs 2025 Çarşamba
Kademeli Emeklilik Son Durum
Kademeli Emeklilik Son Durum
20 Mayıs 2025 Salı
Vatandaş Ata
Vatandaş Ata'sına koştu
19 Mayıs 2025 Pazartesi
Üçlü zirve sona erdi
Üçlü zirve sona erdi
16 Mayıs 2025 Cuma
5 uçaktan 6 kıtaya
5 uçaktan 6 kıtaya
7 Mayıs 2025 Çarşamba
2 Kazalı araç 4 yaralı
2 Kazalı araç 4 yaralı
14 Mart 2025 Cuma