“Adana’yı birlikte sıçratacağız”

“Adana’yı birlikte sıçratacağız”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’den sanayicilerin içini rahatlatan açıklama. 

“Adana’yı birlikte sıçratacağız”

Haftaiçi Adana’da incelemelerde bulunan Tataristan Cumhurbaşkanı Rustam Minnihanov’un Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaretinin ardından Başkan Sözlü, OSB Başkanı Bekir Sütcü’nün konuğu oldu. Sözlü, Bekir Sütcü başkanlığındaki OSB yönetimini başarılı bulduğunu kaydetti.
ÜRETİCİNİN SANAYİCİNİN EMRİNDEYİZ
Adana’ya hep birlikte sıçrama yaptırmak istediklerini belirten Sözlü, sanayicilere seslenirken, “Adana’da sanayicisi dostu bir belediye başkanı ve Büyükşehir Belediyesi var” dedi. Sözlü, sanayicilere her zaman destek olacağının bilinmesini isterken, “Büyükşehir Belediyesi üreticilerimizin, sanayicilerimizin emrinde, hizmetinde çalışan bir kurumdur. Adana’yı ancak bu inançla sıçratabilir, bir yere getirebiliriz” şeklinde konuştu.
HEP BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ
Cumhurbaşkanı Minnihanov’un ziyaretine eşlik ettiği için Sözlü’ye teşekkür eden Sütcü de, amaçlarının Adana’da bütünlüğü, birlikteliği sağlamak olduğunu söyledi. Sütcü, “Adanamız için inşallah hep birlikte hareket edeceğiz. Büyükşehir Belediyemiz, meslek odalarımız, sivil toplum örgütleri ve iş dünyasının diğer kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek kenti kalkındıracağız. Şehrimize fahri olarak hizmet ediyoruz” dedi.

 

DİĞER HABERLER

Cuma vakti belli oldu
Cuma vakti belli oldu
2 Ekim 2026 Cuma