Başkan Çetin güne çocuklarla başladı

Başkan Çetin güne çocuklarla başladı

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, güne kreş öğrencisi miniklerle başladı. Bülent Ecevit Kültür ve Sanat Parkı’nda güne merhaba etkinliği yapan Güzelyalı Semt Kreşi öğrencileri birden karşılarında Başkan Soner Çetin’i görünce, “Başkan Amca” diyerek boynuna atladı. Başkan Soner Çetin, çocuklara kitap okudu, onlara öğütler verdi.

Başkan Çetin güne  çocuklarla başladı

HABER MERKEZİ-Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin kreş öğrencilerine kitap okudu, onlarla sohbet etti ve öğütler verdi.

Çukurova Belediyesi Güzelyalı Semt Kreşinde eğitim gören minikler güne merhaba etkinliğini Bülent Ecevit Kültür ve Sanat Parkında gerçekleştirdi. Güne sporla başlayan çocukların etkinliğine Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de katıldı. Spor yaparken birden karşılarında Başkan Soner Çetin’i gören çocuklar sevgi gösterisinde bulundu. Çocuklar “Başkan Amca” diye hitap ettikleri Başkan Soner Çetin’in boynuna atladı ve sevgiyle sarıldı.

Çocukların ilgisinden oldukça mutlu olan ve aynı şekilde karşılık veren Başkan Soner Çetin, çocuklara Tilki ve Keçi adlı kitabı okudu. Çocuklara öğütler de veren Başka Soner Çetin, “Öğretmenlerinizi dinleyin, derslerinize çalışın” ifadesini kullandı. Başkan Soner Çetin, çocuklardan evi dağıtmamalarını, odalarını kendilerinin toplamalarını ve anne-babaya yardım etmelerini de istedi.

Başkan Soner Çetin, etkinliğin sonunda miniklerle ve kreş öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

DİĞER HABERLER

Aileyi sarsan silahlı dehşet
Aileyi sarsan silahlı dehşet
11 Temmuz 2026 Cumartesi
Tefecilik operasyonu: 4 gözaltı
Tefecilik operasyonu: 4 gözaltı
11 Temmuz 2026 Cumartesi
Ev yangını can aldı
Ev yangını can aldı
9 Temmuz 2026 Perşembe