Başkan Kocaispir, Bekle’yi ağırladı

Başkan Kocaispir, Bekle’yi ağırladı

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Roman Strateji Eylem Belgesi’ni anlatmak üzere Adana’ya gelen AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Cemal Bekle’yi ağırladı. Başkan Kocaispir, Roman vatandaşların yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik yapılan çalışmalara her zaman destek olacaklarını söyledi.

Başkan Kocaispir, Bekle’yi ağırladı

HABER MERKEZİ-AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Adana temasları kapsamında Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti. ‘Roman Strateji Eylem Belgesi’nin detayları ve yapılan çalışmaların değerlendirildiği görüşme oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

KOCAİSPİR: ‘ROMAN KARDEŞLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocaispir, “Sayın vekilimiz ile Roman vatandaşların eğitim, sağlık, istihdam, barınma ve sosyal hizmetler alanlarında yaşam koşullarının iyileştirilmesine yönelik hayata geçirilen ‘Roman Strateji Eylem Belgesi’ni istişare etme fırsatı bulduk. Sayın vekilimiz bu kapsamda yapılan çalışmaları bizimle de paylaştı. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Roman kardeşlerimizin yanında olmaya, yaşam kalitelerinin artırılması yönünde yapılan çalışmalara her zaman destek olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

ZİYARETLERİMİZ BİR ÖN ÇALIŞMA

Romanlar adına yapılan tüm çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde gerçekleştiğini belirten Bekle, ‘Roman Strateji Eylem Belgesi’ni anlatmak üzere Adana, Mersin ve Hatay’ı kapsayan bu ziyaretlerimiz geleceğe dönük bir ön çalışması niteliğinde. Bu kapsamda Sayın Başkanımızı da ziyaret ettik. Oldukça verimli bir görüşme oldu. Destekleri, yakın ilgileri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.” dedi. 

 

DİĞER HABERLER

Cemalpaşa
Cemalpaşa'da kapsamlı hizmet
13 Temmuz 2026 Pazartesi
Aileyi sarsan silahlı dehşet
Aileyi sarsan silahlı dehşet
11 Temmuz 2026 Cumartesi
Tefecilik operasyonu: 4 gözaltı
Tefecilik operasyonu: 4 gözaltı
11 Temmuz 2026 Cumartesi