Cübbeli Ahmet Hoca'dan Özgür Özel Açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca'dan CHP açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca katıldığı televizyon programında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Cübbeli Ahmet Hoca'dan CHP açıklaması

Cübbeli Ahmet Hoca'nın cezaevindeki anıları gündeme geldi. Hoca, Özgür Özel'in hapishanedeki ziyaretlerini hatırlatarak, aralarında geçen diyaloğu paylaştı.

Cübbeli Ahmet Hoca, "Benim hapishanede ziyaretime kaç kez geldiğini hatırlıyorum. İlaçlarımı sordu, eczacı olduğunu belirtti. Bizim de vefa borcumuz var. Konuşurken daha nazik olmam gerektiğinin farkındayım. Peygamberimizin, Yahudi bir komşusu olduğunu hatırlatmak isterim. Özgür beye Yahudi dememeliyiz. Peygamberimiz, Yahudi komşusuna bile kurban kesildiğinde ilk eti ona gönderirdi. Vefa, gelişen hukuka uygun bir kavramdır. Bana kartını verdi, bir sorun yaşarsam bana mektup yazabileceğimi söyledi." ifadelerini kullandı.
 

DİĞER HABERLER