Vali Demirtaş, Türkiye Diyanet Vakfı Adana Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Demirtaş, PTT Evleri Mahallesinde inşa edilen 350 kişi kapasiteli kız öğrenci yurdunun inşaat alanına yaptığı incelemeler sırasında, binanın tüm bölümleri, odaları, ısıtma sistemi, çevre düzenlemesiyle ilgili yetkililerden detaylı bilgiler aldı. Eksikliklerin kısa sürede tamamlanması için yapılacak çalışmaların takipçisi olacaklarını ifade eden Vali Demirtaş, yurdun yapımında emeği geçen herkese teşekkür edip çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.
Beyhan Demirtaş ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle Adana Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret etti. Beyhan Demirtaş, devlet himayesinde büyüyen çocuklarla bir araya gelerek tüm çocukların bayramını kutladı. Geleceğin teminatı olan çocukların en iyi şekilde yetişmesi için sosyal devlet anlayışıyla gereken her türlü çalışmanın gerçekleştirildiğini belirten Demirtaş, daha sonra çocukların aldıkları eğitimler sonucunda ortaya çıkardıkları el emeği göz nuru ürünlerin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştirdi.
Sergide yer alan ürünleri tek tek inceledekten sonra çocuklarla sohbet edip serginin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Oldukça renkli görüntülere sahne olan ziyaret, hep birlikte edilen sohbetlerin ardından sona erdi.