Hatay'da TOKİ Konutları Yapılmaya Devam Ediyor

Hatay Belen'de TOKİ konutları yükseliyor

6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen ilçede, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 296 konut yapılıyor. Gedik Mahallesi'nde haziranda temeli atılan ve 3+1 olarak inşa edilen 14 blok, yüzde 65 seviyesine geldi..

Hatay Belen'de TOKİ konutları yükseliyor


Kaymakam Yılmaz, konutlardan 83'ünün kurasının çekildiğini belirterek, bölgede kaba inşaatların tamamlandığını aktardı.
Yılmaz, çevre düzenlemesinin ise devam ettiğine dikkat çekerek, " Bulunduğumuz bölgede şu anda birinci etapta 296 konut ihalesi yapıldı. Bunun yanında 4 de iş merkezimiz var. Çalışmalar şu anda yüzde 65 seviyelerinde. Kısa zamanda tamamını teslim etmeyi düşünüyoruz. 83'ünün kurası çekildi. Tüm kurumlar burada işbirliğiyle çalışıyorlar. Hedefimiz, birinci etabın tamamını nisan ayının başında teslim etmek" dedi.
6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenen ilçede, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 296 konut yapılıyor. Gedik Mahallesi'nde haziranda temeli atılan ve 3+1 olarak inşa edilen 14 blok, yüzde 65 seviyesine geldi. 
Kaymakam Yılmaz, konutlardan 83'ünün kurasının çekildiğini belirtti.
Bölgede kaba inşaatların tamamlandığını aktaran Yılmaz, çevre düzenlemesinin ise devam ettiğini kaydetti.
 

Etiketler:
Hatay

DİĞER HABERLER