Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Furaye Konuştu

Metin Akpınar ile gündeme gelen Duygu'nun ablası Furaye ilk kez konuştu

Müge Anlı'da gündem olan Furaye, "Ben yaralarımı deşmek istemediğim için babamın kim olduğunu, nerede olduğunu bilmek istemiyorum" dedi.

Metin Akpınar ile gündeme gelen Duygu'nun ablası Furaye ilk kez konuştu

Duygu Nebioğlu'nun babalık davasını kazanmasının ardından kardeşleri de kendi ailelerini bulma çabasına girdi. Nebioğlu'nun ikizi Sevgi'nin Metin Akpınar'a açtığı dava sürerken, ablalarından Dilara da Uğur Dündar'a karşı bir dava açtı. En büyük kardeşleri Furaye ise ilk kez konuştu. Zor bir hayat geçirdiğini ifade eden Furaye, babasını aramayacağını söyledi.

"Fırtınalı geçen gençlik yıllarımı yeniden yaşamak istemiyorum" diyen Furaye, "Ben diğer kardeşlerim gibi şanslı değildim. Onlar iyi ailelere evlatlık verildi. Ben 15 yaşıma kadar yurtlarda kaldım, evlatlık verilemedim. Her şey benim için daha zor, ağır ve travmatik geçti. Neler yaşadığımı anlatmak istemiyorum. O travmalarla yeniden yüzleşmeye gücüm yok" şeklinde konuştu.

Furaye, "Yaşadığım zorlu dönemlerden sonra hayata tutundum, iyileşmek için çok çabaladım. Ve başardım. İnsanlara faydamın olduğu, çok sevdiğim bir mesleğim var. Sağlıkçıyım. Ülkeme faydalı bir vatandaşım. Bir kedim, huzurlu-mutlu, mütevazı bir hayatım var. Bunun, gündeme gelen bu konularla bozulmasını istemiyorum. Çok üzülüyorum" dedi.

"Babamın kim olduğunu, nerede olduğunu bilmek istemiyorum" diyen Furaye, "Kardeşlerim Dilara, Sevgi ve Duygu'nun kalbi çok kırık. Onların bu mücadelesine hak veriyorum. Ama ben yaralarımı deşmek, bazı şeyleri araştırmak, öğrenmek ve bilmek istemiyorum. Buna hazır değilim. Belki de artık hiç gerek yok. Kardeşlerimle görüşüyorum. Onlar benim canım. Duygu çok hassas, kırılgan ve iyi niyetli. Asla başka bir şeyin peşinde değil. Ablası olarak hep yanında ve arkasında olacağım" şeklinde konuştu.

"Bizi bırakıp giden anneme kızgın değilim. Nefret de etmiyorum. Ama bir evlat olarak çok kırgınım. Bizimle görüşmek isterse ne yaparım bilmiyorum, bilemiyorum. Tek isteğim kurduğum düzenimin, hayatımın alt üst olmaması. İnanın çok huzurlu ve mutluyum. Bunu zor da olsa başardım…" diyerek sözlerini tamamladı.
 

DİĞER HABERLER

Almanya’da Kasalara Dev Soygun
Almanya’da Kasalara Dev Soygun
16 Şubat 2026 Pazartesi
Akaryakıta bayram indirimi
Akaryakıta bayram indirimi
5 Haziran 2025 Perşembe
Azerbaycan
Azerbaycan'ın Ufku Açılacak
28 Mayıs 2025 Çarşamba
Emine Erdoğan Yoğurt Mayaladı
Emine Erdoğan Yoğurt Mayaladı
28 Mayıs 2025 Çarşamba
Pakistan
Pakistan'la İşbirliği
26 Mayıs 2025 Pazartesi
ERDOĞAN: Ahtapot Gibiler
ERDOĞAN: Ahtapot Gibiler
23 Mayıs 2025 Cuma
Suriye ile Enerji İşbirliği
Suriye ile Enerji İşbirliği
22 Mayıs 2025 Perşembe
Bu Kez EGE Sallandı
Bu Kez EGE Sallandı
22 Mayıs 2025 Perşembe
Erdoğan Budapeşte Zirvesi
Erdoğan Budapeşte Zirvesi'nde
21 Mayıs 2025 Çarşamba
Kademeli Emeklilik Son Durum
Kademeli Emeklilik Son Durum
20 Mayıs 2025 Salı
Vatandaş Ata
Vatandaş Ata'sına koştu
19 Mayıs 2025 Pazartesi
Üçlü zirve sona erdi
Üçlü zirve sona erdi
16 Mayıs 2025 Cuma
5 uçaktan 6 kıtaya
5 uçaktan 6 kıtaya
7 Mayıs 2025 Çarşamba
2 Kazalı araç 4 yaralı
2 Kazalı araç 4 yaralı
14 Mart 2025 Cuma