Osmaniye’de 745 kilo esrar ele geçirildi

Osmaniye’de 745 kilo esrar ele geçirildi

Osmaniye’de polis, zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Polisin yaptığı uygulamalar kapsamında E-90 yolunda durdurulan bir kamyonn kasasında, örtü altına saklanmış 745 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Osmaniye’de 745 kilo esrar ele geçirildi

Doğu ve Güneydoğu bölgesinden yüklü miktarda uyuşturucu maddesinin, batı illerine sevkedileceği ihbarı alan Osmaniye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nde görevli ekipler, sabaha doğru, bir dinlenme tesisi önünde uygulama noktası oluşturdu.
Osmaniye il sınırları girişinde şüphe edilen bir kamyonet takibe alındı.
Daha sonra narkotik köpeğinin de katılımıyla yapılan aramada, brandanın altına gizlenmiş 51 paket halinde 745 kilo esrar maddesi ele geçirildi. 
Gözaltına alınan ve uyuşturucu madde ticareti yapmak, uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan suç kayıtları bulunan sürücü Erdal K. ve yanındaki yolcu Şehmuz Ö.  adli makamlara sevk edildi. 

 

DİĞER HABERLER